Engelska Onjenu (uttalas Oncheny) gör helt fantastiska klänningar i färgstarka mönster och bekväma material. Att besöka deras monter på mässan är som att stiga in i en färgexplosion, där alla färger och mönster tillsammans skapar en magisk stämning. Deras monter stack verkligen ut på mässan och de kör helt sin egen stil. Så kul! Vi mötte i år igen designern och ägaren Mena Ryan (läs mer om Mena i en tidigare blogg) och hon visade oss kollektionen.

.

Mena är supersnygg och passar perfekt i sina klänningar och jumpsuits. Hon är också proffsig, vänlig och hela kollektionen ger ett kommersiellt och glatt intryck. Här finns alla typer av mönster med; trendigt gult, klassiskt marint med vita prickar, randigt, blommigt, paisley med mera.

Klänningarna kommer till butiken i slutet på mars!

.

Med på mässan var både min syster Louise, dotter Lovisa och mormor Ulla. Vi tog massor av bilder eftersom det var så kul att fota montern. Här är några av alla bilder.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Fantastiskt va? Oavsett om man gillar mönster eller inte – gör klänningarna oss glada.

Klänningarna kommer till butiken om cirka fyra veckor, dvs runt slutet på mars. Jag har köpt in nästan tjugo olika modeller och mönster, varav fyra stycken långa/halvlånga (=vårens trend).

Jag hoppas att du ska gilla dem lika mycket som jag gör.

Charlotte Jacobsson Sekund

2 reaktioner till “Färgstarka Onjenus härliga kollektion för våren

  1. Blir glad av att se dessa fantastiska färger och mönster, ser fram emot att komma till
    butiken och prova!

    1. Hej Åsa
      Stort tack för din kommentar.
      Ja färger och ljuset gör mycket för humöret!
      Hjärtligt välkommen, Charlotte
      Jacobssons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *