Våren 2019 är snart här och nu det dröjer inte länge förrän vi kan stuva undan vinterkläderna. Underbart! Butiken är full av vårnyheter och det är hög tid att komma hit och se vad du behöver. I början av mars har vi fått in det mesta av vårmodet och i april börja sommarmodet att anlända. Välkommen!

.

Den stora trenden för våren är ”mycket mönster” – mönster på toppar, klänningar och byxor – och mycket färg. Kläderna börjar också bli större – ha mer volym – och de blir också längre.

Denna vecka visar vår skräddare Monica Kjernells brorsdotter Petra Axelson ett urval av nya blusar och toppar. Allt finns i butiken på Kungsgatan att beställa hem eller komma och prova. Men vänta inte för länge, eftersom som storlekarna säljer slut fort.

Här har vi valt ut toppar som antingen är butikens mest populära eller precis nyinkomna. Plaggen går enkelt att beställa hem genom att trycka på bildtexten eller maila till oss på info@jacobssons.nu (vi har tyvärr inte hunnit att få ut alla plagg i vår webbutik ännu, men de kommer inom en vecka) eller ringa på 08-411 17 37.

.

Svart tunika med kedjor på i guld (linnet sitter fast under). Modellen är suverän och kommer från Stank (Stockholms Klänningsfabriks systermärke). Pris 795 kr. Finns i fyra olika mönster.

.

Samma modell som tunikan ovan, men i ett annat mönster. Pris 795 kr.

.

Underbar sidenblus från Modes Stockholm i vackert djurmönster (finns endast tre stycken). Knytblusen är supertrendig just nu, likaså djurmönster. Pris 2.895 kr.

.

Fin blus/topp från Infront med en fastsydd knyt runt kragen. Finns endast i offwhite. Pris 795 kr

.

Samma blus som ovan. Enkel, snygg och mycket populär.

.

Elegant sidenblus med volang runt halsen från danska Levete. Pris 1.595 kr.

.

Snygg koft/jacka med knyt runt halsen från finska Rils i svart/beige. Pris 1.795 kronor. Koftan finns även i marint. Matchande topp under.

.

Här är en närbild på toppen ovan med beige botten och svart mönster på. Toppen finns även i rosa och marint. Supersnygg under en kavaj. Pris 795 kr.

.

Finns det någon annan än Camilla Thulin som kan få ihop en sån ”striking outfit”? Topp och byxor i samma mönster och material (men går självklart att köpa var för sig. Pris toppen 995 kr och byxan 1.395 kr. Så coolt!

.

För att du ska få en känsla för längden på kjolar och klänningar i vårens modebild har vi här fotat Petra i en klänning från engelska Primerose Park. Pris 2.595 kr.

.

Vår modell Petra är storlek 36-38 i kläderna ovan, men de mesta av plaggen har vi till storlek 46. (I butiken finner du andra plagg i storlek 48.) Kontakta oss gärna om du har frågor på 08-411 17 37.

Ja, det var allt för idag. Nu är det hög tid att börja fundera över vårgarderoben. Besök oss gärna så hjälper vi dig att välja och matcha utifrån dina behov och önskemål då utbudet är stort.

Ha en riktigt skön helg, Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *