Nu när vi har fått in sååå mycket fina kläder är det verkligen svårt att välja vilka plagg som är snyggast. För att visa vårt stora urval av olika modeller och stilar har jag bett mina medarbetare att välja ut sina favoritplagg. Nu är det min medarbetare Cecilia Fällströms tur.

.

Cecilia gillar bekväma plagg, som jeans, med en snygg topp eller blus samt en jumper till. Hon väljer gärna plagg i vitt, sand, denim, svart, blått och vinrött. Eftersom Cecilia inte gillar ull, är samtliga plagg nedan utan ull! Läs mer om Cecilia längre ner.

OBS! Tryck på bilden eller bildtexten för att läsa mer om plagget.

Stickad topp i svart med puffärmn från Minus.

.

Snygg höstbyxa, modell Cameron, i svart med resår i midjan från Cambio.

.

Omlottblus i vinrött från Ril’s.

.

Silverfärgat halsband från Envy Jewellery, med grå stenar och kristallglas.

.

Snygga jeans i svart från Mos Mosh.

.

Blus i vitt, med lager på lager, från Gerry Weber.

.

Fantastisk blus i fina färger från French Connection. Man behöver ett linne under.

.

Sköna jeans i blått från Mos Mosh.

.

Mjuk och skön kofta i ljus sand från Yaya.

.

Vem är Cecilia?

Cecilia är den som ”håller ordning och reda” och ansvarar för leveranser, lager samt att webb-beställningar snabbt kommer hem till dig och andra kunder. Dessutom möter du henne både i telefon och i butiken.

Cecilia, som är min yngsta medarbetare, kommer från Lindex, där hon arbetade sju år, bland annat som stf butikschef. Cecilia har en bred erfarenhet från detaljhandeln och Lindex har varit en bra skola för flera av mina medarbetare. Cecilia har två barn i lågstadieåldern och har fullt upp hemma, vilket är tur då hon är ”väldigt hemkär” och gillar att umgås med familj och vänner.

Charlotte

En reaktion till “Cecilia Fällström väljer sina höst- och vinterfavoriter i butiken

  1. Hej! För er information fungerar inte er hemsida så bra. När man surfar på hemsidan kommer det ständigt upp en sida där man kan anteckna sig för nyhetsbrev. Dessutom kan man inte längre spara plagg genom att klicka på hjärtat, Om man klickar på ♡ så sparas inte plagget i listan.
    Vänliga hälsningar Christine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *