Inköpen för nästa sommar fortsätter och vi har nu varit hos Mos Mosh och Yaya. Det har varit bra kollektioner, med stor variation av färger och modeller. Jag köper oftast plagg som är ”representativa” för varje märke, med färger som jag vet att många tycker om.

I förra veckan besökte min syster Louise och jag danska Mos Mosh och holländska Yaya här i Stockholm. Idag är det dags för inköp hos Masai och i nästa vecka blir det besök hos Dea Kudibal och FreeQuent. Spännande!

.

.

Danska Mos Mosh är främst ett byx/jeans-märke, men har under åren kompletterat byxorna med kavajer, blusar, jumprar och klänningar. Jag köper i första hand in deras jeans och toppar – som jag vet att många gillar.

.

.

.

.

.

Yayas och Co’Couturs showroom

.

När vi kom till Yayas showroom vid Humlegården i Stockholm, hade ett annat märke haft lansering av porslin i lokalen – och därför hängde den här fantastiska uppsättningen av lampor i taket. Jag var bara tvungen att fota och visa. Kanske kan vara något till nästa års kräftskiva???

.

.

Holländska Yaya gör fantastiskt sköna plagg i främst jordfärger. Modellerna är raka och okomplicerade och färgerna sobra. Ett riktigt bra märke för dig som gärna väljer enfärgat.

.

.

.

.

.

Co’Couture visar plagg för våren

Det danska märket Co’Couture har en helt annat årsschema än övriga märken och när alla andra visar sommarplagg, visar de vårplagg.

Den här blusen, hade Coco’s agent Stina på sig, i kaki. Jag gillade modellen och provad den också. Skön modell (men helt klart för stor på mig)!

.

.

Det är alltid kul att titta på sommarmode, när det blir kallare och mörkare ute.

.

Vad gäller för ”nytt” för sommaren? Det blir mer topp-kjol och topp-byxa, än klänning nästa sommar. Dessutom blir blusarna kortare, för att balansera de vida och höga byxorna och skärpet kommer tillbaka.

Charlotte

En reaktion till “Inköpen för nästa sommar fortsätter. Nu hos Mos Mosh och Yaya

  1. Jumpern i beige med detaljer på ärmarna var snygg/rolig. Gillade även den blåmönstrade blusen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *