Nu kommer vinterns kollektioner till butiken och vissa höstplagg börjar att ta slut. Det är plagg i varma färger, som rost, kakhi och kamel, som först säljer slut och det är vinterplaggen i kalla färger, som cerise, kornblått, rött och svart, som nu kommer. Spännande att modefärgerna hänger ihop med vädret.

Så här ser butiken på Kungsgatan ut i veckan.

Eftersom vi får nya plagg nästan varje dag, måste vi hänga om hela tiden. Det är en konst att hänga plaggen snyggt, eftersom det är många färger och mönster som ska matchas, men till min hjälp har jag min mycket skickliga dekoratör, Desirée. Tur det!

Fr v: Stickad jacka från Sibin/Linnebjerg, blus från Erfo och jeans från Brax. Långpolo från Betty Barclay och jeans från Gerry Weber. Blus från French Connection och jeans från Mos Mosh. Jacka från In Front. Klänning från Gossip. Jumper från Mos Mosh och väska från Gemini.

.

.

.

Nästan längst till vänster en stickad klänning från Betty Barclay. Finns även i svart.

.

.

Stickad jacka från Cat Noir och festbyxor med glitter nertill från Cambio.

.

.

Stickade jackor från Cat Noir och finbyxor från Cambio.

.

Halsband från Bow19.

.

Blus från Levete och poloväst från Mansted. Finns i flera färger.

.

Fr v: Jumper från Mos Mosh, blus från Erfo och jeans från Brax. Kofta från Gerry Weber och blus från FreeQuent. Poloväst från Mansted, blus från Erfo och jeans från Brax. Klänning från In Front. Klänning från FreeQuent och sjal från Lassesor.

.

Yvonne visar en härlig jumper i brunt från Mos Mosh. Finns i flera färger!

.

Ring oss på 08-411 17 37 om du har frågor. Happy friday!

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *