Samtidigt som vinterns plagg fyller butiken, köper min syster Louise och jag in modet för nästa sommar. Eftersom vi har så många olika kunder, med olika önskemål, är det viktigt att jag verkligen får med alla stilar, färger och modeller. Här är bilder från förra veckan.

Hos Joseph Ribkoff fokuserar jag på färgstarka festplagg för sommaren – klänningar, toppar och byxor till fester, bröllop, dop, studentmottagning med mera. Plaggen från Joseph Ribkoff passar dig som gillar att synas och vara lite mer uppklädd. Det var inte lika många klänningar som vanligt, utan Joseph Ribkoff har satsat mer på toppar och byxor. Spännande!

Gult, grönt, cerise, orange och lila blir färgerna för nästa sommar.

.

.

Härlig grön klänning som är enkel och snygg på.

.

Färgstark topp med matchande byxor.

.

.

Vacker festjacka, som kräver ett linne under.

.

Färgglad topp till sommaren.

.

Hos Gerry Weber, som har bytt designer och ägare sedan några år tillbaka, saknade jag de färgstarka och mönstrade linneplaggen som brukar sälja så bra hos oss. Istället beställde jag sköna basplagg som jeanskjolar, jeansklänningar, capribyxor och sköna toppar. Det blir bra det också – men inte riktigt…

Fina sommarfärger – men inte helt lätta mönster.

.

Gult är en av nästa års stora modefärger.

.

Det somriga mönstret, som Gerry Weber kallar ”Destination Vacation” piggar upp!

.

.

Klassiska och bra sommarplagg i blått och vitt.

.

I veckan ska vi till Yaya, Co’Couture och Mos Mosh för att se på sommarens mode. Nu är inköpen igång igen!

Välkommen till oss för att hitta höstens och vinterns bästa plagg.

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *