Butiken på Kungsgatan är fylld av härliga vårnyheter i stark färger och spännande mönster som jag bara måste få visa. Vi har fått in blusar, toppar och kjolar från Gerry Weber, toppar och jeans från Mos Mosh, färgstarka plagg från Camilla Thulin och Micha samt festplagg från Joseph Ribkoff och mycket mycket mer.

.

I tisdags skyltade min dekoratör, Desiree, och min mamma, Ulla, om med plagg i grönt, vitt och marint i fönstret mot Kungsgatan och med rosa och ljusblått i fönstret mot Målargatan. Fint! Så här ser det ut hos oss just nu.

.

Klänning från Moliin med jeans från Mos Mosh. Klänning från Camilla Thulin.

.

.

Fr v: Klänning från Camilla Thulin. Klänning från Stockholms Klänningsfabrik. Kostym från Gerry Weber och blus från Erfo. Blus från Camilla Thulin. Jumper från Oui, byxor från Gerry Weber och jacka från Betty Barclay.

.

.

Fr v: Väst från Gerry Weber, sjal från Lasessor och jumper från Yaya. Kofta från Sibin/Linnebjerg, topp från Gerry Weber, sjal från Mala Alisha och jeans från Mos Mosh. Klänning från Stockholms Klänningsfabrik. Jacka från Barbara Lebek, jeans från Cambio. Blus från Co’Couture och poncho från Sibin/Linnebjerg.

.

.

.

Blus från Co’Couture.

.

.

Blus från InFront.

.

Kofta från Sibin/Linnebjerg och topp från InFront.

.

Blus i jersey från Camilla Thulin, koftor från Sibin/Linnebjerg, jumper från Yaya, jeas från Mos Mosh och sjalar från Otto33.

.

I butiken på Kungsgatan har våren kommit. Välkommen till oss för att hitta dina nya vårfavoriter!

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *