När jag köper in plagg, har jag alltid en bild av vilka plagg som kommer att bli favoriter och vilka som jag bara vill testa för att se vad kunderna tycker. Jag köper därför in färre exemplar av vissa modeller, eftersom jag är osäker. Nu när vårens försäljning kommit igång, ser jag vilka plagg som har gått oväntat bra!

.

Här är plaggen som har gått oväntat bra – och de som jag har fått mer av.

Ett av de mönster som sålt bäst av Camilla Thulins toppar, är mönstret Bird. Jag trodde inte att det skulle bli så populärt, utan jag trodde mer på mönstren Lily och Amalfi.

Beställ här>

.

Den här klänningen gillade jag, men jag trodde aldrig att den skulle sälja slut så snabbt. Nu har vi fått påfyllning – och den kommer snart också i svartmönstrat.

Beställ här>

.

Söt blus från Fabienne Chapot, som jag inte vågade köpa in så många av. Finns nu bara i storlek 36, men fler storlekar kommer i nästa vecka.

Beställ här>

.

En ny modell från Ril’s som jag gillade, men som jag var osäker på. Jag köpte in för få – och tyvärr går det inte att få tag i fler. Men den finns kvar i stl 34, 40 och 44.

Beställ här>

.

Vi har alltid många olika mönster och modeller från Stockholms Klänningsfabrik – och det här mönstret är det mest populära. Jag ska se om jag kan köpa in fler – finns nu bara i stl 40 och 42.

Beställ här>

.

En ny modell från Camilla Thulin, som är A-linjeformad, har sålt oväntat bra. Vi har stl 38-44 hemma.

Beställ här>

.

En fin skjortklänning från Gerry Weber, som jag inte riktigt trodde skulle sälja slut i februari. Men nu har vi fått in några till – finns i stl 36-42.

.

En fin festtopp från Ril’s, finns även i vitt och svart, som jag tror blir en storsäljare. Den är snygg, kul och bekväm.

Beställ här>

.

Välkommen till våren hos oss!

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *