Nu kommer vinterns kollektioner till butiken och höstmodets alla plagg börjar att ta slut. Det är plagg i varma färger, som rost, kakhi och kamel, som först säljer slut och det är vinterplaggen i ”kalla färger”, som cerise, kornblått och rött, som nu kommer. Spännande att modefärgerna hänger ihop med vädret.

Här är på hur butiken på Kungsgatan såg ut i veckan.

Eftersom vi får nya plagg nästan varje dag, måste vi hänga om hela tiden. Det är en konst att hänga plaggen snyggt, eftersom det är många färger och mönster som ska matchas, men till min hjälp har jag min mycket skickliga dekoratör, Desiree. Tur det!

.

.

Kofta från M.X.O (finns i flera färger) och sjal från Masai.

.

Sidenklänning (modell Kamille) från Dea Kudibal. Samma mönster finns även i en viskosklänning. Så snygga!

.

.

Sidenblus i rosa från Gerry Weber och poncho i merinoull från Sibin/Linnebjerg.

.

.

Jumprar från Oui och Mansted samt jeans från Cambio.

.

Jumper, sjal, vantar och mössa med hjärtan på, från Fabienne Chapot.

.

Jacka från Gerry Weber, polo från Rabe, byxor från Gardeur. Jumper i sand från FreeQuent och byxor från Brax.

.

Plagg på vår ”Sista plagget-avdelning”. Det är alltid lika kul att se vilka plagg som är kundfavoriter.

.

Fr v: Jacka från Betty Barclay, jumper från Davida och jeans från Brax. Blus från Erfo, väst från Micha och kjol från Gardeur. Polo från Oui, skjortjacka från Erfo och jeans från Gerry Weber.Jumper från Micha. Klänning från Stockholms Klänningsfabrik.

.

Fr v: Blus från Freequent och poncho från Sibin/Linnebjerg. Blus från Erfo, kofta från Brax och jeans från Cambio. Klänning från Stockholms Klänningsfabrik och jacka från Yaya. Kofta från M.X.O, blus från Rils och jeans från Mos Mosh. Blus från Erfo och jumper från Mos Mosh.

.

Välkommen till oss för att hitta plaggen för hösten och vintern!

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *