Samtidigt som vinterns plagg fyller butiken, handlar min syster Louise och jag in modet för nästa sommar. Eftersom vi har så många olika kunder, med olika önskemål, är det viktigt att jag verkligen får med alla stilar, färger och modeller. Det är mycket att tänka på, men det brukar gå bra. Här är ett urval av bilder från veckan.

Hos Joseph Ribkoff fokuserar jag på färgstarka festplagg för sommaren – klänningar till större fester, bröllop, dop, studentmottagning med mera. Plaggen från Joseph Ribkoff passar dig som gillar att synas och vara extra fin. Färgerna för nästa sommar är mycket starka. Kul, för det piggar upp!

.

.

.

.

.

I kontrast mot färgstarka Joseph Ribkoff, besökte vi sobra Yaya. Yaya gör enbart plagg i jordfärger och neutraler. Yaya är ett stort holländskt märke, med många egna butiker i Europa, och de gör bekväma och snygga plagg till ett rimligt pris. Här är ett urval av det vi såg.

.

.

.

.

Nästa märke, var Co’Couture. Det är ett ungt danskt märke som gör trendiga plagg. Ibland är plaggen lite för trendiga, men jag gillar de kvinnliga detaljerna och de fina färgerna.

.

.

.

.

När vi har tagit oss igenom vintern och våren nästa år, har vi ett mycket färgstarkt och färgrikt mode att se fram mot. Kul!

Välkommen till oss och hitta det du behöver.

Charlotte

3 reaktioner till “Inköpen för sommaren fortsätter. Nu hos Joseph Ribkoff och Yaya.

 1. Så kul med vackra färger till nästa sommar. Vi skall på bröllop i september. Så jag har börjat titta efter något snyggt i blått att ha till en svart thaisidenkjol. Eller en ny klänning. Älskar fina blå färger.

  1. Hej Lille-Mor,
   Stort tack för din kommentar. Ja, färger lyfter verkligen – och blått är en elegant färg som många klär i.
   Vad kul med bröllop, ja då har du något riktigt kul att se fram emot.
   /Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *