Nu när vi har fått in sååå mycket fina kläder är det verkligen svårt att välja vilka plagg som är snyggast. För att visa vårt stora urval av olika modeller och stilar har jag bett mina medarbetare att välja ut sina favoritplagg. Nu är det min kunniga och duktiga medarbetare Cecilia Fällströms tur.

Cecilia är den som ansvarar för leveranser, vårt lager samt att webb-beställningar snabbt kommer hem till dig och andra kunder. Dessutom möter du henne både i telefon och i butiken.

Cecilia gillar bekväma plagg, som jeans, med en snygg topp eller blus samt en jumper till. Färgerna är främst svart, blått, vinrött och grönt. Eftersom Cecilia inte gillar ull, är samtliga plagg nedan utan ull! Läs mer om Cecilia längre ner.

OBS! Tryck på bilden eller bildtexten för att läsa mer om plagget.

.

Bomullsjumper i sand med dragkedja i ena sidan, från Oui. Enkel och snygg modell.

.

Snygga jeans med fina detaljer, från Mos Mosh. Sköna och stretchiga!

.

Bomullspolo i en vacker ljusgrön nyans, från Oui. Skönt med polojumper i bomull.

.

Snygga jeans, modell Parla, från Cambio. Stretchiga och sköna.

.

Bästa koftan i svart, från Freequent. Cecilia väljer den korta modellen, men den finns även i lång. Den finns också i marint.

.

Zebramönstrad topp från InFront. InFronts toppar är storfavoriter, eftersom de är mjuka och sköna på, och finns i flera mönster.

.

Omlott-blus från Ril’s i vinrött och lätt glansigt tyg. Snygg när du ska bort på middag.

.

Elegant festblus i svart, från Ril’s. Cool till julens middagar.

.

Skön storpolo i svart, från Barbara Lebek. Polokragen sitter ”ledigt” runt halsen.

.

Bästa, och mest praktiska, allvädersjackan i svart, från Ril’s. En riktig storsäljare!

.

Vem är Cecilia?

Cecilia är min yngsta medarbetare och har varit hos mig i flera år nu. Cecilia kommer från Lindex, där hon arbetade sju år, bland annat som stf butikschef. Cecilia har en bred erfarenhet från detaljhandeln och Lindex har varit en bra skola för flera av mina medarbetare. Cecilia har två barn i lågstadieåldern och har fullt upp på hemma, vilket är tur då hon är ”väldigt hemkär” och gillar att umgås med familj och vänner – och tycker om ordning och reda.

Välkommen till oss för att hitta dina favoriter!

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *