Nu har vi fått in härliga jumprar från Oui, Gerry Weber och Brax, klänningar från Moliin och InFront samt byxor från Brax och Mos Mosh. Varje dag hänger jag fram nyheter i butiken och i nästa vecka tar jag undan de sista rea- och sommarplaggen. Nu vill jag bara ha alla de fina höstnyheterna framme – och jag har så mycket fint att visa dig!

Här är bilder från butiken på Kungsgatan:

.

Massor av snygga klänning i olika blåa toner, från Stockholms Klänningsfabrik och InFront.

.

.

Fantastisk jerseyblus med små hundar på, från Camilla Thulin.

.

Blus i vackert grön nyans från svenska designern Maja Roos.

.

Jumper i vacker grön nyans, från Brax.

.

Fantastiskt snyggt stickad kofta från Ivko.

.

Nya höstklänningar från Moliin och Camilla Thulin…

.

…samt från InFront.

.

Kofta från Sibin/Linnebjerg och topp från Mos Mosh. Blus från Fabienne Chapot och jeans från Mos Mosh. Klänning från Co’Couture. Blus från Mos Mosh och kjol från Yaya. Manchesterskjorta från Gossip.

.

.

Topp från In Front och kjol från Gerry Weber. Klänning från Onjenu. Blus från Co’Couture och jeans från Gerry Weber. Klänning från Stockholms Klänningsfabrik. Topp och jeansjacka från InFront.

.

.

Nu kommer de första av höstens ytterjackor. Jag har hängt fram en av varje, eftersom det fortfarande är ”sommarvarmt” ute. Men alla storlekar finns på lagret!

.

Plagg i svart och vitt fungerar alltid. Vi har mycket snyggt att välja mellan.

.

Hjärtligt välkommen till mina medarbetare och mig i butiken på Kungsgatan – eller beställ enkelt hem höstens fantastiska nyheter. Har du frågor om storlekar, material med mera är det bara att ringa på 08-411 17 37.

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *