Nu börjar inköpen för nästa vår att närma sig slutet. I förra veckan var mina medarbetare och jag hos Camilla Thulin och Mos Mosh och den här veckan ska vi till Gossip och Sibin/Linnebjerg. Det blir många plagg och bilder för mig att gå igenom och den här veckan ska jag skriva order för glatta livet. Det är superviktigt att jag köper in ”rätt” plagg. Här är ett urval av allt snyggt vi såg hos Mos Mosh i veckan.

Färgerna hos Mos Mosh var många, men främst rosa, gröna och blåa toner för våren. Snyggt! Modeller som fortsätter är de glittriga topparna, mohair-jumpern och de sköna jeansen.

Danska Mos Mosh är mest kända för sina super stretchiga jeans med coola detaljer, men även snygga toppar och blusar med glitter. Nästan alla på Jacobssons, har flera Mos Mosh-jeans eftersom att de är så bekväma.

.

Här provar Birgitta en snygg och bekväm klänning i korall.

.

.

Klänningar i raka och bra modeller och snygga mönster.

.

.

Tunika i vackert mönster med matchande chinos.

.

.

.

Den sköna mohair-jumpern kommer till våren i flera fina färger.

.

Ny topp med en fin lyster.

Ja, det blir en fin vår att se fram emot.

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *