Älskar du också Camilla Thulins plagg och kan inte vänta med att se nästa kollektion? Titta i så fall här! Kollektionen för våren 2023 är full av härliga färger och spännande mönster. Camilla har satsat på ”gräva där hon står” och lagt fokus på nya unika mönster och några få nya, mer utställda, modeller. Här kan du se delar av nästa års kollektion.

.

Inköpet inleddes med att vi fick en ”kollektionsvisning” av Camilla och hennes nära medarbetare Anders di Marco. Den här gången var vi i Camillas ateljé vid Mariatorget på Södermalm i Stockholm. Härlig miljö och en kul kväll!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Efter visningen gick vi igenom plagg för plagg och provade de nya modellerna. Till slut hade vi valt ut ett trettiotal olika modeller, som ska komma under januari-februari nästa år. Det blir mycket snyggt till nästa vår.

.

.

.

Stort tack till Camilla och Anders för en toppkväll.

Charlotte

2 reaktioner till “Inköp hos Camilla Thulin för våren 2023

  1. Den rödprickiga klänningen som skymtar litegrann på bild nummer 7. Vad är det för modell? Draperad eller omlott? Ser så himla fin ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *