Sommarens mode kännetecknas av klänningar – och trendigast är klänningen som går till ankeln. Jag tycker att det är supersnyggt med både maxi- och midiklänningar. Det ger ett coolt och bekvämt uttryck. I dagens blogg får du inspiration från Köpenhamn, Paris och New York.

Två nya trender för sommaren är ”cut out-trenden” och ”pin top-trenden”. Båda trenderna känns ganska svårburna – men det är alltid kul att se nya snitt och modeller.

.

Det finns mycket fina kläder att titta på och roliga trender att hänga med på. Att se vad andra väljer för kombinationer, kan ge tips för din egen garderob. Spana gärna in skor och väskor – de kan också ge inspiration till sommarens- eller höstens outfit. OBS! Plaggen på bilderna finns inte hos oss.

.

Sommarens mode i New York och Köpenhamn

.

.

.

.

.

.

Sommarens ”cut out-trend”

Megapopulär har cut out-trenden blivit och den syns både på klänningar, toppar och byxor. Jag väljer gärna kläder som är ”hela”, men trenden kan vara både cool och elegant. Så helt tokig är den inte.

.

.

.

Sommarens mest märkliga trend är ”The pin top”

Det här känns extremt när toppen bara hålls ihop av en säkerhetsnål. Varken snyggt eller klädsamt tycker jag.

.

.

.

Hur blir trenderna för hösten?

Trenderna för hösten kännetecknas av optimism och glädjen av att få klä upp sig igen, mixat med bekväma modeller och material. Tanken är att det ska vara enkelt att klä sig snyggt igen. Det låter mycket bra tycker jag!

.

Här är några av höstens trender:

Starka färger

.

Detaljer – Cut out eller Peekaboo

.

Kostymen kommer starkt

.

Massor med stickat – stickade jumprar, klänningar och byxor. Snyggt!

.

Hantverksmönstrade plagg

.

Jumbobyxor – byxorna ska vara stora igen.

.

.

Det känns verkligen som om 80-talsmodet är tillbaka (förutom axelvaddarna). Jag älskade mina ”gigantiska” 80-talskläder – och det är fortfarande så bekvämt att klä sig i i en storskjorta, en rymlig jumper och ett par löst sittande byxor. Härligt! Det är bara pumpsen som var obekväma – men nu fungerar ju ett par sneakers lika bra. Kalas!

Ha en fortsatt skön sommar – och klä gärna upp dig lite extra nu när det är sommar!

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *