För att vara mitten av juli och 30 grader varmt ute är det ovanligt många människor på stan. Det är tomt på ”malmarna”, men i city är det full fart. I butiken möter vi kunder som är i Stockholm för första gången på två år. Det är så roligt att möta alla glada och lyckliga kunder, som känner att de äntligen kan röra sig ute igen.

.

Jag hade inte vågat hoppas på att försäljningen skulle dra igång med sådan fart, så fort. Därför har jag i veckan, tillsammans med butikschef Karin Drugge, lagt om schemat så att vi är fler som arbetar i butiken i sommar samt beställt hem fler sommarklänningar. Fantastiskt!

Butiken på Kungsgatan är fylld av sommarplagg, rea samt höstens första kollektioner. Varje dag får vi leveranser med höstens mode. Än så länge har vi fått höstplagg från Sibin/Linnebjerg, Camilla Thulin, Brax, Gerry Weber och Micha. Titta gärna på höstnyheterna redan nu, för några plagg har redan sålt slut (exempelvis poncho i petrol).

Vad händer nu i butiken?

.

Sommarklänningar i härliga färger och mönster

.

Vi har fortfarande en hel del fina klänningar kvar som passar till sommarens bröllop och fester (även om hel del storlekar är slut). Vi hjälper dig gärna att välja klänning. Du kan lita på att vi gör vårt yttersta för att göra dig riktigt snygg.

.

Bild från butiken. Klänningar och toppar i fina sommarfärger.

.

.

I torsdags hämtade jag fler klänningar från Stockholms Klänningsfabrik. Klänningarna säljer slut om och om igen, eftersom de är så sköna och bekväma och passar till allt.

.

Skyltfönster mot Kungsgatan med sommarplagg i rött och vitt: Klänning från Onjenu, topp från Co’Couture, klänning i prickigt från Stockholms Klänningsfabrik, storskjorta från Sixtydays och shorts från LauRie, topp från Gerry Weber. Väskor från svenska Kalo Keri.

.

Suveräna t-shirts med puffärm från Levete. Finns även i svart, men endast kvar i storlek Small och Medium. Så sköna!

.

Sommarrea i butiken. Toppar, blusar, jumprar, jackor och byxor med 50 procent i rabatt.

På rean hittar du plagg från Camilla Thulin, Ivko, Erfo, Micha, Taifun, Gerry Weber, Mos Mosh med flera. Passa på och fynda!

.

Skyltfönster mot Målargatan med reaplagg: Topp från Otto d’Ame, topp från Gerry Weber och jeans från Gardeur, blus från Yaya och jeans från Mos Mosh, topp från Gerry Weber och jumper från Sibin/Linnebjerg.

.

Höstens nyheter: Skönt stickat, fina toppar och jumprar samt manchesterjeans. Färgerna för hösten är vinrött och svart samt olika nyanser av grönt, blått, rosa och brunt.

Kofta från Sibin/Linnebjerg i ny färg ”hazel” till sjal från Otto33.

.

Plagg i fina höstfärger från Camilla Thulin, Sibin/Linnebjerg, Brax och Co’Couture.

.

.

Höstens första plagg från Camilla Thulin har kommit: Mönstrade toppar i fina höstfärger!

Underbara toppar från Camilla Thulin. Perfekta både nu och i höst. Plaggen ska fotas i nästa vecka och därefter kommer de ut i webbutiken.

.

Samtliga plagg du ser på bilderna finns självklart också i webbutiken och hela vårt lager finns under butiken på Kungsgatan, så vi kan lätt hämta de plagg du vill ha.

Ha en riktigt härlig sommar!

Charlotte

PS! Jag får ofta frågor om när vi ska rea klänningar – och det gör vi först i augusti.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *