Nu är det inte många veckor kvar tills det är dags för inköp igen. Mina medarbetare och jag kommer att vara laddade med dina önskemål, behov och statistik på vad du och andra kunder handlar.

Från vänster Cecilia Fällström, jag och Birgitta Levedal.

.

När vi handlar in kläder utgår vi ALLTID från dina behov och önskemål. Vad har du saknat hos oss, vad har sålt slut på, vilka nya trender tror vi passar dig? Vi utgår från att alla kunder är olika och har olika behov och stil.

Min grundtanke är att alla kunder, oavsett figur eller stil, ska hitta något hos mig. Jag väljer plagg med bra passform och hög kvalitet till ett vettigt pris. Kvalitet kostar alltid, det går inte att trolla, men kvalitet blir alltid billigare i längden.

.

Noga utvalt under inköpen

Inför inköpen i augusti tar jag fram listor på alla kunders önskemål samt statistik över hur modeller och märken har sålt. Sedan besöker mina medarbetare modemässan i Nacka Strand för att leta och noga välja ut plagg enligt listan. Det är utvecklande och positivt för butiken att mina medarbetare fungerar som inköpare.

Vi är, efter alla år tillsammans, otroligt samspelta och alla vet vad vi söker. Mina medarbetare går på de flesta inköpen, och jag gör det slutgiltiga urvalet för att se till att alla kundönskemål täcks in och lägger order. Eftersom vi tittar på tusentals plagg är det skönt att dela på ansvaret – annars tappar man lätt koncentrationen och inspirationen.

Men det är först när du kommer till butiken, som vi ser om vi tänkte rätt. Är du nöjd med vårt utbud och hittar vi lätt plagg som passar dig – då har vi lyckats.

.

Vilka är vi som väljer ut, vad du ska ha på dig nästa vår?

Jag vill ännu en gång presentera ”Bästa teamet” för dig som är ny kund hos oss – men också för dig som är kund hos mig och inte minns vem som är vem.

Karin Drugge, butikschef, med mycket lång erfarenhet inom detaljhandeln med både skor och kläder från JC, Scorett och Åhlens.

.

Cecilia Fällström, stf butikschef och kontor/kundtjänst, med lång erfarenhet från Lindex.

.

Yvonne Falk, säljare, har arbetat i ”mindre klädbutiker” hela sitt liv och har ett fantastiskt öga för vad som matchar. Senast kommer Yvonne från Maritza och Din Boutik.

.

Lena Baude, säljare, med lång erfarenhet från Lindex och av att driva egen smycke-webbutik.

.

Inger Rocksten, dekoratör, säljare och personal shopper, med mycket lång erfarenhet av detaljhandeln, både som dekoratör, stylist och säljare av kläder, skor och underkläder på bland andra Triump, NK och Lindex.

.

Birgitta Levedal, Jacobssons glada röst i telefonen, med mycket lång erfarenhet av försäljning och kundkontakt.

.

Min dotter Lovisa Sekund, ansvarig för webbutiken, är uppväxt med färg, form och kläder. Lovisa och mamma Ulla har familjens absolut största inrednings- och klädintresse.

.

Min syster Louise Jacobsson, fotar plaggen till webbutiken och är inköpare, har lång erfarenhet av textil och design från St Martins i London och London School of Art.

.

Tillsammans har mina medarbetare en fantastisk erfarenhet och kompetens som är svår att hitta. Jag är så nöjd med mitt team. Vi försöker alltid ge dig bästa personliga service och hitta plagg som passar just dig.

I sommar kommer även mina fantastiska extra medarbetare Lena Idemark, Britt-Marie Panagiotopoulos, Margaretha Duffy, Margareta Ehde och Solveig Ingelfors att arbeta i butiken när vi ”fastanställda” har semester. De har, tillsammans, erfarenhet inom detaljhandeln som är utöver det vanliga.

Välkommen till oss!

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *