Varje säsong försöker jag hitta två till tre nya märken att köpa in. Jag vill att du, alltid ska hitta dina ”gamla favoriter” som du älskar, samtidigt som du ska hitta spännande nyheter. Jag vet själv hur lätt det är att tröttna på en butik som aldrig förnyar sig. Flera av mina favoritbutiker i London är inte längre favoriter, eftersom de ser likadana ut nu, som för tio år sedan. Synd och onödigt!

I år hittade jag inte mindre än fem nya och nygamla märken som jag köpt in. Våra ”vanliga märkens” kollektioner var mindre i år, på grund av pandemin (ingen vågade satsa som vanligt) och därför behövde jag hitta fler nya märken, för att jag ska tillräckligt med plagg i butiken. Självklart har mina medarbetare varit med och valt – de har ju störst kunskap om vad Jacobssons kunder vill ha.

.

Vad blir nu nytt hos oss i höst?

Det första märket som mina medarbetare gillade var Coster Copenhagen. Det är ett märke som jag har följt under några år och sätt på mässor både i Köpenhamn och London, men väntat tills vi hade behov av och kunder för märket. Vi gillar Coster Copenhagen för den höga kvaliteten och det ”lilla extra”. Här ser du bilder på plaggen för hösten:

.

.

.

.

Nästa märke är Dea Kudibal. Jag har länge tittat på de underbara sidenblusarna hos Dea Kudibal. Blusarna är i underbara mönster och färger, men de kan vara i dyrast laget. Jag blev därför glad när jag fick veta, att de även gör blusar i viskos (betydligt lägre pris). I höst provar jag några blusar, för att se och höra vad du och andra kunder tycker om märket. Här är vad jag har köpt in:

.

.

.

Ett annat märke som mina medarbetare ville köpa in var franska Fabienne Chapot. Anledningen till att jag inte har tagit in det tidigare är att det just är franskt. Franska modeller är krångligare att jobba med än tyska. Men plaggen är superfina och jag vill så gärna att du ska få testa.

.

.

.

.

Till slut två ”nygamla märken” som jag köpt in igen. Det är Oui, som jag tycker har gjort en superfin höstkollektion, med fantastiskt stickat. Ouis kollektion för hösten är lite mindre ”dressad” än tidigare och de har satsat på mer mjuka material – vilket passar oss mycket bättre!

.

.

.

Tyska Lebek gör klassiska damkläder och jag har valt ut en storpolo i flera färger (extremt svårt att hitta bra storpolos) och två fina ytterjackor. Här är bilder på jackorna.

.

Den här jackan har jag köpt in i marint (vit jacka tror jag blir svårt att sälja i vinter).

.

Jag har, precis som vanligt, också köpt in höstnyheter från dina och andra kunders favoritmärken – Gerry Weber, LauRie, Camilla Thulin, Erfo, Micha, Brax, Gardeur med flera. Alla våra märken har överlevt pandemin. Fantastiskt!

Är det något märke du vill veta mer om och se bilder på plaggen för hösten, så maila mig gärna på charlotte@jacobssons.nu.

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *