I måndags var min syster Louise och jag på mini-mässa i Nacka Strand för att köpa in de första plaggen för våren 2022. Det var lugnt i korridorerna på mässan, så vi behövde inte oroa oss för trängsel och smitta. Våren 2022 handlar om ”säkra kort” med klassiska toppar, jumprar och blusar.

Vi startade inköpen hos Ajlajk och InFront och fortsatte sedan till Ril’s och Micha. Nedan är bilder på plagg som vi såg och gillade. Om du har tid och lust, tyck gärna till i ”kommenterafältet” vad du vill att jag ska köpa in.

.

Ajlajk

Svenska Ajlajk skapar sköna, bekväma kläder med en coolare look. Hos Ajlajk handlar man alltid direkt i showroomet och får plaggen någon vecka senare. Här gillade vi en kofta och en tunika. Vad tycker du?

.

.

.

InFront

InFront är ett litet danskt märke, som gör 6-8 kollektioner per säsong. De gör också kläder för ”direktleverans”, men de här kläderna kommer först i juli-augusti till butiken. Vad vill du ha?

.

.

.

Ril’s

Finska Ril’s visade en kollektion för nästa vår som gick i orange och beige samt blått och gult. Ril’s satsar fortfarande på dressade plagg, men har tagit bort kavajen för den här säsongen. Plaggen är supersnygga, men jag ser fram emot lite nytänk.

.

.

.

.

.

.

Micha

Micha, som många älskar, har vi har sålt sedan jag var barn (känns det som). Jag är djupt imponerad av att Micha fortsätter att leverera bra toppar och jumprar – och jag hoppas att de vågar ta ut svängarna lite mer till nästa kollektion.

.

.

.

Stort tack för att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du gillar och vill att jag köper in.

Stort tack, Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *