Nu är det inte långt till sommar och semester – och innehållet i min garderob byts nu ut. Fram kommer kjolarna, 7/8-dels byxorna, de ljusa topparna samt de färgglada jumprarna. Jag älskar sommarkläderna! De gör mig på gott humör och livet känns mycket enklare. Det är bara att ta med en tunn jacka och hoppa i skorna, så är man på väg ut genom dörren. Så befriande enkelt.

Jag håller mig gärna till enfärgade plagg, men jag sätter en mönstrad sjal till för att lyfta det jag har på mig. Jag älskar beige och rosa – det är mina absoluta favoritfärger – eftersom jag tycker att rosa ger mig färg och beige gör mig lugn.

Jag vet inte vilka färger du gillar, men valet av färger och mönster är väldigt personligt och ingen kund är någon annan lik. Jag försöker att köpa in plagg till butiken i alla färger och mönster, för att du och andra kunder ska hitta det ni gillar och passar i.

.

Vilka är mina sommarfavoriter?

Vi har så fantastiskt mycket snyggt i butiken, att det är svårt att välja. Men jag begränsar mig här till mina sommarfavoriter – och plagg som jag klär i.

.

Linneskjortan

Jag älskar linneskjortor – det har jag alltid gjort (min första linneskjorta köpte jag för mer än trettio år sedan). Linne är svalt, snyggt och jag känner mig alltid välklädd i linne (fast det skrynklar så). Här är en supersnygg linneskjorta från Brax (finns i flera färger).

Läs mer om skjortan>>

.

Bomullsjumpern

Eftersom jag nästan alltid fryser, behöver jag ha med mig en jumper vart jag än går. På sommaren är bomullsjumpern det bästa och snyggaste alternativet. Och eftersom jag gillar rosa, får det bli en rosa bomullsjumper från Gossip. Den hänger redan i garderoben och väntar på värmen.

Läs mer om jumpern>>

.

Sjalen

Till alla mina enfärgade plagg måste jag ha sjalar som piffar och piggar upp. Jag har säkert femtio sjalar hemma och jag lämnar aldrig lägenheten utan en sjal (man vet aldrig om det blåser eller drar). Här är en underbar sjal från Mala Alisha.

Läs mer om sjalen>>

.

Jeansen

I år ska jag prova att ha 7/8-dels jeans som är utsvängda och avklippta. Jag känner mig kanske lite väl ungdomlig i dem, men det kan vara kul att inte alltid känna sig som 55. De här jeansen har jag tagit hem till mig – men ännu inte använt!?

Läs mer om jeansen>>

.

Kjolen

Jag äger egentligen alldeles för många kjolar – och speciellt jeanskjolar. Det är så praktiskt och snyggt. Det är riktigt svårt att hitta bra kjolar både att köpa in, men den här underbara jeanskjolen från Mos Mosh är supercool i sommar.

Läs mer om jeanskjolen>>

.

Toppen

Eftersom jag har en liten byst, passar jag bäst i rundringade toppar. Den här toppen från Levete har också hamnat hemma hos mig. Den har en skön kvalitet och en fin liten puffärm, som gör att det är en ”vanlig t-shirt med det lilla extra”.

Läs mer om toppen>>

.

Klänningar

Jag har inte ofta klänning på mig, eftersom jag älskar kjolar. MEN de här nya klänningarna tycker jag är suveräna. Både i linne och jeans – hur bra är det inte! Jag har inte hunnit att prova dem ännu, men jag ska försöka hinna med i veckan.

Läs mer om linneklänningen>>

.

Läs mer om jeansklänningen>>

.

Nu har du sett mina sommarfavoriter och du kan enkelt köpa ”min look”. Men eftersom alla kunder inte ser ut som jag :-), kan du enkelt hitta dina egna favoriter hos oss. Vi hjälper dig gärna att välja. Välkommen!

Charlotte

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *