Butiken på Kungsgatan fylls äntligen av shoppingsugna kunder – vaccinerade, pigga och friska. Det känns fantastiskt att träffa så många kunder igen och att provrummen fylls av plagg och kunder. Underbart! Många kunder är för första gången på ett år inne butiken – och behoven av kortbyxor, toppar, ljusa jeans, kjolar, klänningar med mera är på topp.

.

Vi är så glada över att få hjälpa till – och vi har så mycket fint att visa, som sköna linneplagg, mönstrade toppar från Camilla Thulin, ljuvliga klänningar från Gossip, bekväma jeans och mirakelbyxor samt mycket mycket mer. Det är underbart att det går åt rätt håll.

Idag visar jag bilder från butiken och våra skyltfönster, speciellt för dig som inte har möjlighet att komma hit. Har du frågor om plaggen på bilderna, är det bara att ringa till oss på 08-411 17 37.

.

Skyltfönster mot Kungsgatan

Klänning från Gossip, topp i ljusblått från FreeQuent, klänning i denim från FreeQuent, klänning i vitt från Stockholms Klänningsfabrik samt klänning i grönt från Gossip.

.

Klänning från Gossip>>

Topp från FreeQuent>>

Jeansklänning från FreeQuent>>

.

Klänning från Sthlms Klänningsfabrik>>

Klänning från Gossip>>

.

Härliga bomullsjumprar från Gossip (finns i flera färger)

Jumprar från Gossip>>

.

Lyxig sjal från italienska Otto33

Sjalar från Otto33>>

.

Klänningar och toppar i olika blåa nyanser. Så mycket fint!

.

Klänning från Yaya i brunt

Läs mer om klänningen>>

.

Bekväm och snygg i sommar

Topp från Yaya till linnebyxor från Cambio. Blus från Summum till jeans från Cambio.

.

Starka pasteller i skyltfönster mot Målargatan.

Mönstrad topp från Mansted till rosa linnebyxor från Gerry Weber. Linneskjorta i gult från Brax till blommig kjol från Gardeur. Linneskjorta från Brax till linnebyxor från Brax. Mönstrad blus från Erfo. Topp från Camilla Thulin till kjol från Gerry Weber.

.

Välkommen för att hitta kläderna för sommaren!

Charlotte

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *