Som ni vet är vi aktiva på Facebook (Jacobssons, Stockholm) och på Instagram (Jacobssons.nu) och lägger ut nya bilder varje vecka. Följer du oss inte, så har du inte sett bilderna från butiken i veckan. Därför har jag här ett urval av bilder i min blogg. Läs om besök av fantastiska kunder och se nya höstplagg som Inger Rocksten och Birgitta Levedal visar upp. Det är alltid skoj att få in nyheter. 

Först ut är höstnyheter från Esprit, Rils, Gerry Weber och InFront. Vi har fått in fina toppar, blusar och en klänning. Nu är nästa säsong i gång igen. Härligt!

.

En tunika från Esprit i höstfärger. Enkel och skön.
Ytterligare en ny tunika från Esprit,

De här plaggen hittar du senare i veckan i webbutiken, men finns att köpa hos oss på Kungsgatan eller över telefon om du inte kan vänta. Nu på sommaren är vi färre som arbetar och det tar därför några dagar extra att få ut nya plagg i webbutiken. Den som väntar på något gott.. 🙂

.

Ny topp från Ril’s

Birgitta, som vanligtvis arbetar på kontoret och med kundservice, är sommarsnygg i en ny blommig topp från Ril’s. Klicka på bilden för mer information om den.

RIL’S
Topp Lucca mönster

.

Ny blus/kimono från InFront

Här visar Birgitta en nyinkommen blus från In Front som egentligen är en kortare kimono. Du kan bära den öppen (lite som en tunn jacka) eller knäppa knappen som Birgitta gjort. Den är jättevacker tycker jag! Klicka på bilden för mer information om blusen.

IN FRONT
Infro-Lilly Kimono

.

Ny klänning från Rils

På bilden visar Inger en klänning från Ril’s. Den är i en bekväm stickad kvalitet som mjukt följer kroppen. Den har ingen knapp eller dragkedja, så du drar bara på den över huvudet. Tänk på att Inger är lång, nästan 180 cm, så på de flesta av oss sträcker sig klänningen till knät. Klicka på bilden för mer information om klänningen.

RIL’S
Klänning svart

.

I butiken på Kungsgatan har vi haft besök av fantastiska kunder, som har provat sommarens klänningar från Onjenu, Camilla Thulin, Stockholms Klänningsfabrik med flera. Se härliga bilder här.

Man skulle kunna tro att starka färger endast passar mörkhåriga kvinnor, men här kan du se att det är lika snyggt på dig med ljust hår! Klicka på bilderna för mer information om klänningarna.

.

Klänning från Onjenu

ONJENU
Klänning Chaplin Electra turquoise

.

Klänning från Camilla Thulin

CAMILLA THULIN
Klänning Valeria Sicily

.

Klänning från Stockholms Klänningsfabrik

Den här söta tjejen kom in och testade klänningar från Stockholms Klänningsfabrik. Så roligt att de klänningarna passar alla åldrar. Klicka på bilderna för mer information om klänningarna.

STOCKHOLMS KLÄNNINGSFABRIK
Klänning Marguerite Black summer dream

.

STOCKHOLMS KLÄNNINGSFABRIK
Klänning Pauline Coral flower

.

Våra vackra och trevliga kunder Kerstin och Eva kom förbi för att prova klänningar från Onjenu och Stockholms Klänningsfabrik. Så snygga!

.

Klänning från Onjenu

ONJENU
Klänning Selene Navy

.

Klänning från Stockholms Klänningsfabrik

STOCKHOLMS KLÄNNINGSFABRIK
Klänning Pauline Aqua flower

.

STOCKHOLMS KLÄNNINGSFABRIK
Klänning Marguerite Summer field
STOCKHOLMS KLÄNNINGSFABRIK
Klänning Marbella Petunia

.

STOCKHOLMS KLÄNNINGSFABRIK
Klänning Pauline Coral flower
Klänning Pauline cornflower - 3STOCKHOLMS KLÄNNINGSFABRIK
Klänning Pauline cornflower

.

Långklänning från Stockholms Klänningsfabrik

Här visar Inger två långa sommarklänningar från Stockholms Klänninsfabrik i två olika modeller. Den första är en skjortklänning med knappar fram, som du även ha öppen över ett par jeans och en topp. Är det inte snyggt med långklänning på sommaren? De här kan du ha både till middag men också till stranden.

.

STOCKHOLMS KLÄNNINGSFABRIK
Långklänning Billie Lou Summer field

.

STOCKHOLMS KLÄNNINGSFABRIK
Klänning Wandy royalblue drops

.

Skjortklänningen från Taifun är en favorit och är perfekt för dig som vill ha något som går över knät. Denna ”midi-längd” är väldigt trendig just nu och mycket bekväm och smickrande tycker jag. Klicka på bilden för mer information om klänningen.

TAIFUN
Klänning kaki mönstrad med knappar

.

Vi har så många fantastiska klänningar för dig att prova eller enkelt beställa hem. Har du inte provat en topp från Camilla Thulin ännu, passa på när du kan handla för halva priset på vår rea. Inger har en superfin topp från Camilla Thulin – halva priset. Klicka på bilen för att komma till produkten.

.

Ha en härlig dag, Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *