I går var jag på inköp hos finska Rils och i förra veckan hos danska Infront och Micha för att köpa in plagg för våren 2012. Spännande! Eftersom vi inte ska resa mer än nödvändigt och ha färre sociala kontakter, åkte jag den här gången ensam till mässan i Nacka Strand. Det är lite ledsamt, eftersom jag vet att mina medarbetare vill följa med – men det får vi spara till nästa år.

Inköpen för nästa vår blir väldigt annorlunda jämfört med tidigare år. Vi kommer inte att flyga till mässorna i Köpenhamn eller London, utan vi får köpa in det mesta i Stockholm eller digitalt och via telefon. Det är inte optimalt, men det får gå.

Besök hos klassiska Rils

Hos Rils var de dominerande färgerna gult, rosa, grönt och orange – vilket är ganska likt den här vårens färger. Det var inte så mycket nyheter, utan trenden med volym-toppar och klänningar fortsätter – och även skjortklänningen.

.

Rils är ett finlänskt märke med klassiska kavajer, kjolar och byxor i kollektionen. Elegant och smart. Eftersom de flesta av våra kunder inte har dräkt som klädkod på arbetet, är det inget jag köper in – men det ser snygg ut. Vi håller oss istället till topparna som är snygga att sätta under vilken kofta eller jacka som helst.

.

.

Danska InFront sommarkollektion med direktleverans

Danska Infront visar alltid kollektion med direkt-leverans, det vill säga plaggen kommer cirka 1-3 veckor efter beställning. Det är ett smidigt sätt att köpa in på, eftersom jag kan då lätt fylla på vad jag saknar i butiken.

InFront visade fina toppar och klänningar i bra färger och mönster. Jag valde ut 4-5 toppar och 2-3 klänningar.

Danska Micha – ett av våra äldsta märken

Danska Micha visade en vårkollektion i främst orange, ljusgrönt och turkos. Jag valde några stickade jumprar, eftersom plaggen levereras i december – och då behöver vi något värmande, i kul färger, som livar upp i mörkret.

.

Nu är det inte långt till semester, men efter den är vi igång med inköpen för nästa vår. I augusti blir det full fart med inköpen igen – men endast i Stockholm

Charlotte

4 reaktioner till “Inköp hos Rils, Micha och InFront. Härliga färger!

 1. Hej, Jag hoppas att inköpen görs inför våren 2021 och inte 2012 😀. Tack för en trevlig blogg och superbra sortiment. Hälsar Karolina

  1. Hej Karolina

   Hahaha, helt rätt. Ibland blir det fort och fel.

   Stort tack, Charlotte
   Jacobssons

 2. Vi hade tidigare planerat , att göra besök i butiken , men jag skulle vilja höra ang klänningen storlekar och passform. Tackar på förhand

  1. Hej Elsa,

   Stort tack för din kommentar. Det är bara att ringa till oss om du har frågor – eller besöka oss.

   Välkommen! Charlotte, Jacobssons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *