Camilla Thulins plagg är helt underbara. De är stilsäkra och klassiska, men med en tuff och modern twist. I butiken har vi valt ut mönstrade plagg från Camilla Thulin och satt ner priset – så passa på! Det är inte ofta vi rear plagg från Camilla Thulin.

.

Inger visar upp sina favoriter

.

Handla Ingers mönstrade långklänning HÄR

Handla den andra, blommiga klänningen HÄR

Handla klänning nummer tre HÄR

Handla den blå toppen med hyacinter HÄR

.

.

Handla den gröna blusen HÄR

.

.

Handla den blommiga klänningen HÄR

.

.

.

Missa inte att vi har 20 procent i rabatt på utvalda plagg från Camilla Thulins vår- och sommarkollektion. Passa på!

.

.

Handla en liknande topp HÄR

Handla kjolen i svart HÄR

.

.

Handla Ingers klänning HÄR

.

.

Handla den rosa toppen till vänster HÄR

.

.

Handla klänning HÄR

.

.

Camillas vackra plagg är alltid så populära och vissa storlekar är redan slut. Om du bara vill veta om din storlek finns kvar, ska du använda vår filter-funktion ovanför plaggen på Camilla Thulin-sidan. Se här: https://www.jacobssons.nu/sv/varumarken/camilla-thulin/

.

Du kan klicka i flera storlekar. Smidigt.

.

Bär en topp från Thulin till vardags, tillsammans med ett par vita byxor eller jeans eller klä upp den till fest med en fin kjol. Eftersom Camillas plagg är så dekorativa och effektfulla, krävs det inte så stor ansträngning av dig. Ibland är det skönt att inte behöva lägga så mycket tid på sin look.

.

Rabatten på 20 procent gäller till och med 7 juni.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *