Efter en extremt jobbig flygresa till London i söndags, där vi åkte upp och ner i luften (blev riktigt sjösjuk) kom vi äntligen ner på marken och åkte direkt till mässan. Så skönt att ha fast mark under fötterna! På mässan Pure besökte vi återigen i engelska Onjenus monter och möte grundaren Mena Ryan.

Mena Ryan är en fantastisk trevlig och duktig kvinna som gör klänningar som verkligen sticker ut. Det är inget för den sparsmakade! Denna gång var Mena höggravid, men med sju veckor kvar såg hon fantastisk ut – som vanligt.

Engelska Onjenu (uttalas Oncheny) gör helt fantastiska klänningar och att besöka deras monter på mässan är som att stiga in i en färgexplosion. Vårens kollektion är lika fin som vanligt med korta och långa klänningar i alla typer av mönster och färger.

Vi kommer att köpa in 15 olika klänningarna i varierande längder och färger. De kommer till butiken i slutet på mars. Med på mässan var både min syster Louise och dotter Lovisa. Så kul! Här är några av alla bilder på klänningarna.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ha en härlig dag!

Charlotte

4 reaktioner till “Fantastiska mönster och modeller för våren hos Onjenu

  1. Vad roligt att du hittade till min blogg! Hoppas du kommer fortsätta uppskattat inläggen framöver också, jag skriver två i veckan 🙂 Önskar dig en fortsatt bra dag! / Charlotte

 1. Härliga bilder och fina kreationer! Ser fram emot att se dem i affären snart, ett av mina favoritmärken!

  1. Hej Ingegerd.
   Stort tack för din kommentar. Ja, klänningarna från Onjenu är superfina.
   Vi lägger ut dem i vår webbutik så fort de kommer. Vi väntar med spänning och längtar!
   Charlotte, Jacobssons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *