Nu är Stockholmsmässan över och vi har tittat på kläder från morgon till kväll. Härligt! Jag är lite osäker på hur många bilder på plagg du klarar av att titta på. Men jag fortsätter att lägga ut fler ett litet tag till. Under inköpsveckorna betar vi av mer än 40 märken och kollektioner som vi har bokat in och besöker tre mässor för att leta efter nya märken. Det blir mycket kläder.

Här är bilder från förra veckan (jag har ännu inte fått mina medarbetares alla bilder), så det kommer fler.

.

Italienska Otto d’Ame – underbara kvaliteter och färger

.

.

Holländska Summum – klassiskt och vackra mönster

.

.

.

.

Fantastisk stickteknik hos serbiska Ivko

.

.

.

Enfärgat och skönt hos holländska Yaya

.

.

.

Eftersom vi vill att alla ska hitta något hos oss, handlar vi plagg i många olika stilar. Vi väljer till dig som gillar mönster eller enfärgat, på dig som gillar ull eller bomull, på dig som är kort eller lång, är varm eller fryser, gillar korta eller långa kjolar etc, etc…

Det är ett superkul slitjobb att gå igenom och prova tusentals plagg för att hitta den perfekta jumpern, blusen eller byxan. Vi går noga igenom varenda plagg för att hitta eventuella fel – sticks den, är ärmen för lång, är midjan för smal, är klänningen för lång?

När det gäller storlekar litar jag mig på siffrorna från förra säsongen. Sju av tio av våra kunder är storlek 40-44.

Samtliga ordrar ska in under februari, sedan ska tyg köpas in och plaggen produceras samt levereras till oss om cirka sex månader. Spännande!

Charlotte

PS. Jag läste ett så bra citat på restaurangen Vapiano i Stockholm i går kväll; ”Come as a stranger, leave as a friend”. Ja, det är något jag hoppas att du ska känna hos oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *