Varje säsong köper vi in minst två nya märken. Vi vill att du alltid ska hitta något nytt hos oss och se de senaste trenderna, modellerna och färgerna (och det ser man oftast bäst hos nya märken). Vi börjar med att köpa in ett litet antal plagg för att se och få veta vad du tycker. Gillar du det – köper vi mer.

.

På mässan i Köpenhamn i somras såg vi så många volymklänningar, brodyrblusar och ”etno-mönster” att vi bestämde oss för att köpa in trenden – men att välja det som passar våra kunder. Efter mycket letande hittade vi det danska märket Moliin.

I Moliins monter på mässan mötte vi ägaren och designern danskan Lotte Moliin. Lotte berättade att hon skapade sitt märke 2013, efter lång karriär som designer. Lotte ville skapa en kollektion som var kvinnlig och cool och med fokus på storstadskvinnan.

Jag gillar att kollektion har fina detaljer, sköna material och en personlig touch. Dessutom passar kollektionen väldigt många, eftersom plaggen är raka eller lätt utställda. Men man måste gilla de lite lugnare färgerna och mönstren. Från Moliin har vi köpt in nio modeller för att se vad du tycker.

.

.

.

.

Eftersom jag vill att butiken ska ha en bredd och att alla ska känna sig välkomna och hitta något hos oss, köper vi in ganska många olika stilar. Jag upplever att ingen kund är den andra lik – och att alla har en unik sammansättning av smak, färg och form. Så vi får verkligen leta för att täcka alla behov!

Nästa nya märke i vår är tyska Betty Barclay. För vissa av er behöver Betty Barclay ingen presentation, men det är ett stort tyskt modemärke, likt Gerry Weber, och det har funnits i massor med år. Vi har testat Betty Barclay tidigare, men då var det för mycket glitter och texter på plaggen för att vi skulle kunna sälja dem. Nu är det lite lugnare.

Det jag gillar hos Betty Barclay är färgerna, mönstren och de sköna kvaliteterna. Betty vänder sig till kvinnan som vill synas – som gillar färg (och glitter).

Hos Betty Barclay har vi köpt in 5 modeller för våren för att få höra vad du tycker.

.

.

.

.

Utöver dessa märken har vi köpt in nya kollektioner från holländska Yaya, franska La Fée Maraboutée och svenska Gossip i vår. Presentation kommer snart.

Jag är så nyfiken på vad du ska tycka, men plaggen kommer först i februari (så jag får vänta lite). Självklart fortsätter vi med våra storfavoriter som Camilla Thulin, Stockholms Klänningsfabrik, LauRie, Gerry Weber, Masai, Sibin med flera.

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *