Nu är storhelgerna över och jag har börjat se framåt mot våren och vårens alla nyheter som kommer under januari-mars. Här har jag valt ut fyra varumärken, både nya och gamla, där du kan få en känsla för vad som kommer i vår. Nästa vecka presenterar jag fler nyheter.

Primerose Park – nytt engelskt märke

För några år sedan läste jag om en ny engelsk butikskedja som heter Anna – efter ägarinnan Anna Park. Anna driver sedan många år flera egna butiker, bland annat i London, och har sedan några år ett eget märke Primerose Park. Anna startade Primerose Park eftersom hon upplevde att det saknades enkla och snygga toppar och klänningar till hennes kunder. När jag var i London i somras träffade jag Anna och beställde hem ett antal av hennes klänningar och tunikor (ska komma i mars).

.

.

.

Tyska Oui – nytt märke hos oss

Oui är ett välkänt klädmärke i Stockholm. Tyska Oui (känns väldigt franskt!) har haft en egen avdelning på NK, men har fått stänga när NK ”föryngras”. Från Oui har jag köpt in ett litet urval plagg – det ska bli spännande att känna av din och andra kunders uppfattning. Plaggen är klassiskt snygga och har en bra ”tysk passform”. Gillar du och andra kunder Oui köper jag gärna in mer.

.

.

.

Vad kommer från tyska Erfo?

Blusarna från Erfo har vi haft i över tjugo år. När jag såg Erfo för första gången för femton år sedan med mina föräldrar, tyckte jag ”gud så tantigt”. Det var främst polyesterblusar i damiga modeller. MEN när den nya generationen tog över design och tillverkning för några år sedan hände mycket, väldigt fort. Blusarna har blivit roligare, färgstarkare och mer moderna – men de behåller samtidigt sin suveräna passform. Försäljningen av blusarna från Erfo har ökat rejält både i butiken och webbutiken.

.

.

.

Vad kommer från Gerry Weber i vår?

Klassiska Gerry Weber gör alltid bra kollektioner. Det är ett ”säkert” varumärke som alltid levererar bra kollektion. Jag tycker också att de är duktiga på att hänga med i utvecklingen. För tio-femton år sedan hade de mest damiga bomullskostymer med matchande toppar för våren, men nu visar de ”trendriktiga” mönstrade byxor, skjortblusklänningar och plisserade kjolar.

.

.

.

.

.

Ja det var ett litet urval av vårens nyheter från fyra av våra varumärken. Mer information och bilder på vårens kollektioner kommer snart igen – eftersom vi har mer än tjugo varumärken för dig att välja bland.

I butiken på Kungsgatan har vi börjat att få in vårnyheter från bland annat Camilla Thulin, Erfo, Rils och Gerry Weber. Men eftersom Lovisa (som lägger ut plaggen i webbutiken) är i Indien till den 11 januari får du tyvärr vänta lite med att se nyheterna i webbutiken. Men har du vägarna förbi Kungsgatan kan du spana in dem där!

Hjärtligt välkommen till oss! Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *