Nu har vi 30 procents rabatt på utvalda toppar, blusar, jumprar, byxor, kjolar och ytterjackor från höstens och vinterns kollektioner. Vi har massor av snygga kvalitetsplagg till mycket bra priser, så passa på och fynda.

Vilka är nu mina favoriter på rean? Här har jag valt ut plagg som har en härlig färg, en skön kvalitet och som passar många – samt där det finns mer än en storlek kvar. Jag vet att det kan kännas lite krångligt att hitta din storlek på vår rea, men i vår får vi en ny sökfunktion i webbutiken, där du enkelt ska kunna söka på just din storlek.

Kollektionerna från Camilla Thulin är fantastiska (även om de är små i storlekarna). De sitter snyggt, är snyggt sydda och har mönster och färger som klär väldigt många. Danska Masais tunikor har också en suverän passform. Eftersom de är generösa i formen samt ofta svagt utställda sitter de löst och ledigt.

Blusar och tunikor från tyska Erfo är ett säkert kort. Vi har sålt märket i mer än trettio år och de blir bara bättre och bättre för varje år. Även de har en suverän passform och i sköna material. Danska Mansted gör mest stickade plagg i främst ekologiska material. De har en ”snäll” och bekväm look.

Danska Inwears blusar har varit mycket populära i höst. Blusen till vänster i ormmönster är cool och elegant och den svarta blusen till höger har en fantastisk tyngd i tyget. Snyggt!

När julen är över brukar det vara svårt att sälja plagg i rött. Men jag tycker att rött är en perfekt färg även till marint och vitt i vår. Piggar upp! Ovan är två härliga jumprar i rött, en i merinoull från Sensi och en med ståkrage från Inwear.

Modes Stockholm är ett varumärket startat av två duktiga och mycket erfarna Stockholmskvinnor – Pia och Johanna. Prova gärna deras underbara tunikor (helt ålderslösa och med skön passform). Plaggen från Gerry Weber är alltid bra – klassiska, snygga och med en suverän passform.

Vi köper inte in så många ytterjackor, eftersom de inte ryms varken i butiken eller på lagret. Men i år testade vi ytterjackor från österrikiska Schneiders. Ytterjackorna är riktiga kvalitetsjackor (därav priset) och räcker en livstid. Jag vill även slå ett slag för kjolen. Vi har inte så många kjolar på rean, men denna camelfärgade från Gardeur är en klassiker.

Detta var mina favoriter. Se vilka som blir dina?

Beträffande min rea köper jag inte in plagg till rean, utan rean innehåller enbart plagg som jag behöver bli av med för att få plats med vårnyheterna. Flera av plaggen är bara 1-3 månader gamla (och egentligen för fina för att klassas som ”reaplagg”), men de har inte hittat rätt ägare under hösten. Jag hoppas att det blir du!

Ring oss gärna på 08-411 17 37 om du har några frågor.

Charlotte Jacobsson Sekund

Ps. Efter nyår rear vi ett urval av klänningar från säsongens kollektioner från bland annat Camilla Thulin, Gerry Weber, Stockholms Klänningsfabrik, Joseph Ribkoff. Information kommer via e-post.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *