Vi har satt ihop Camilla Thulins omtyckta toppar till fyra olika höstoutfits. Hoppas du blir inspirerad och ser något du gillar. Allt du ser går att beställa hem både online och köpa i butiken (tryck på pilen efter här).

Shoppa plaggen: Topp Camilla Thulin här >> Kappa Joseph Ribkoff här >> Kofta Taifun här >> Kjol Camilla Thulin här >> Armband Envy Jewellery här >> Berlock Ko-Ko-No här >> Strumpbyxor Philippe Matignon här >>

Shoppa plaggen: Topp Camilla Thulin här >> Kostymbyxa Gardeur här >> Kofta Ril’s här >> Ytterkappa Ril’s här >> Berlock Ko-Ko-No här >>

 

 

Shoppa plaggen: Topp Camilla Thulin här >> Sjal Mala Alisha här >> Jeans Gardeur här >> Ytterväst Gerry Weber här >> Berlock Ko-Ko-No här >>

Shoppa plaggen: Topp Camilla Thulin här >> Sjal Italca här >> Ytterkappa Gerry Weber här >> Halsband Envy Jewellery här >> Jeans Gerdeur här >>

Välkommen! Lovisa

2 reaktioner till “Så här stylar du Camilla Thulins populära toppar

  1. Hej, gillar vad jag ser men har ändå en varm önskan: försedd som jag är med tjurnacke klper jag aldrig kläder utan krage. Var finns inger, förutom blysar, med små ”ståkragar” el liknande på jumperliknande eller andra överdelar?

    1. Hej Inger och tack för din kommentar! Topparna och jumprarna från Micha har en liten turtlekrage, Rabe har också fina jumprar med krage. Det finns också en blus från Taifun, marinblå med skorstenskrage. Ring oss gärna eller maila om du vill ha mer hjälp! 🙂 Trevlig kväll/ Lovisa, Jacobssons.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *