Varannan månad skänker vi ett presentkort på 3 000 kronor till en kund som har lämnat sin e-postadress till oss (information om hur du också kan vara med och få ett presentkort, finns längst ned i inlägget). Vår fantastiska kund Gunilla Jacobsson var den väldigt glada vinnaren denna gång. Gunilla kommer från Furudal i Dalarna och driver skoföretaget, La Gunilla y sus zapatos, men kommer till Stockholm regelbundet för att besöka kunder.

I torsdags kom Gunilla till butiken på Kungsgatan i Stockholm och testade flera olika plagg och kombinationer. Nedan ser du några av plaggen Gunilla provade och valde. Stort grattis igen, Gunilla, till de många snygga plaggen du plockade med dig hem!

 

Shoppa klänningen från Stockholms Klänningsfabrik här >>

 

Shoppa koftan från Gerry Weber här här >> Shoppa sjalen från Gerry Weber här >>

 

Shoppa klänningen från Stockholms Klänningsfabrik här >>

 

Shoppa klänningen från Camilla Thulin här >> Shoppa sjalen från Italca här >>

 

Shoppa klänningen från Stockholms Klänningsfabrik här >>

 

Shoppa klänningen från Camilla Thulin här >>

 

Hur gjorde då Gunilla för att få presentkortet?

Gunilla anmälde sig till att få våra nyhetsbrev – och som ny prenumerant har man chansen att få ett presentkort på 3 000 kronor. Har du inte anmält dig till vårt nyhetsbrev än – gör det gärna nu! Där får du inbjudningar till evenemang, se de senaste nyheterna samt förtur på vår rea. Gå längst ned på hemsidan och fyll i din e-postadress i rutan du ser där. Du kan även lämna din e-postadress i vår butik, säg bara till någon av våra medarbetare att du vill börja prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Charlotte Jacobsson Sekund

2 reaktioner till “Gunilla vann presentkort på 3000 kronor hos oss!

    1. Hej, Har du signat upp dig för att få vårt nyhetsbrev (detta gör man längst ned på webbshopens förstasida)? Vi skickar ut det två gånger i veckan. I såna fall är du automatiskt med och tävlar. Jag önskar dig lycka till! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *