När hösten kommer allt närmare är vi många som funderar över – vad ska vi ha på oss i höst. Hur ska vi tänka och vilka är de stora trenderna för hösten 2018? Här har jag samlat mina bästa tips, utifrån plagg som du kan hitta hos oss. Klicka på bilderna för att komma direkt till plaggen!

 

1. Rutigt, tack

Plocka upp trenden med ett par rutiga höstbyxor eller kjol. Det finns flera snygga alternativ från Gardeur, Cambio och Gerry Weber. Eller varför inte en klänning eller kjol i rutigt från Stockholms Klänningsfabrik? Rutigt är alltid klassiskt och snyggt – och passar hela hösten.

 

 

 

 

2. Blommigt fortsätter från i våras

Investera i en blommig blus, jumper eller klänning från Modes Stockholm, Camilla Thulin eller Ivko. Blommönstren fortsätter från vårens varma dagar och intresset för blommigt bara ökar. Det är ett mönster som klär de flesta.

 

3. Något djurmönster

Gillar du leopard- eller ormmönster? Då hittar du fina klänningar hos oss. Från engelska Onjenu och Stockholms Klänningsfabrik har vi klänningar i djurmönster.

 

 

 

4. Blått är det nya svarta

Inspireras av blått från Gerry Weber, Masai och Camilla Thulin. Det är ovanligt mycket blått för att vara höst. Att kombinera blått med svart känns både ovant och spännande. Värt att testa?

 

 

 

5. Vackra röda toner

I höst gäller ALLA röda-toner – från cerise och lila till vinrött och rött. Det är färger som piggar upp och det är bra att det finna många alternativ eftersom vi alla klär i olika toner av rött.

 

 

Kom och spana in höstmodet hos oss. Välkommen!

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *