Nu är det så mycket att skriva om att jag skulle kunna jobba heltid med min blogg. Hela veckan är jag på inköp i Stockholm och jag ser massor med kläder från morgon till kväll. Fantastiskt kul och så mycket att titta på! Modet för våren är färgstarkt, mönstrat, avslappnat och coolt. Perfekt för en bekväm och kul sommarlook.

 

På mässan är det så många snygga klänningar att välja bland – här är ett litet axplock:

 

De mönstrade, lite längre kjolarna blir riktigt stort nästa vår – vi får se vad vi tar in.

 

Byxorna är antingen vidare eller mönstrade – eller både och. Snyggt och kul!

 

Förutom mässinköp för nästa vår, öser det in höstplagg i butiken och vi packar upp och hänger ut så fort vi hinner. Det är svårt att ge alla de fina plaggen riktig rättvisa på bild och i butiken. Plaggen måste provas – så komsi, komsi och hälsa på oss.

Charlotte Jacobsson Sekund

Ps. Nu ska jag lägga mig och drömma om alla vårens kläder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *