Mässorna och inköpen avlöser varandra. I måndags var Louise och jag i Köpenhamn igen och denna gång hos Gerry Weber. Vi försöker att undvika att handla på mässdagarna i Köpenhamn eftersom det är så rörigt. Alla river och sliter i plaggen och det är svårt att få en helhetsbild av kollektionen och de plagg vi behöver. Vi måste verkligen koncentrera oss för att det ska bli hundra procent (nästan) rätt.

 

Hos Gerry såg vi det modet som har börjat att växa fram för oss; klänningar (långa och korta), vida byxor, längre kjolar, t-shirts och linnen, skjortblus-klänningar. Plagg som redan börjar att komma i höst. Här nedan är några av de viktigaste plaggen för nästa år.

 

Idag och resten av veckan är det mässa i Stockholm. Jag återkommer.

Charlotte Jacobsson Sekund

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *