Midsommar firade jag återigen på Mallorca med familjen. Det känns kanske lite tjatigt att åka till samma ställe om och om igen – men efter att ha provat många olika hotell genom åren har vi hittat det hotell och stad som fungerar bäst för vår familj (i alla åldrar) – Hotel Esplendido i Port de Soller.

Det är riktigt skönt att åka bort över Midsommar för att vila, äta gott, umgås med familjen och sola och bada. Hela våren är hektisk och det känns därför extra skönt att bara ligga i en vilstol och läsa i timmar. Helt utan krav och måsten. Denna gång varvade jag dock vilandet med att passa mitt bonusbarnbarn med min man under några timmar per dag. Det funkade finfint (jag gillar att bada och bygga sandslott). Vi passade även på att vandra i bergen till Soller två morgnar innan det blev för varmt, men annars slappade vi bara.

Här kommer lite bilder från mina dagar i Port de Soller på Mallorca.

Vad hade jag nu på mig på Mallorca? Jag gick jag mest runt i strandklänning på dagen samt kjol och ärmlös blus på kvällen. Det var cirka 27-28 grader varmt varje dag, så något annat var otänkbart. Jag ska försöka se om jag kan hitta några snygga strandklänningar att köpa in till nästa vår på mässorna i augusti – det är ett mycket praktiskt plagg, eftersom det går fort att bli välklädd.

Vad reste jag i? Jag flög i jeans från Cambio (suveränt sköna – du måste prova) och kofta från Sibin Linnebjerg (så smart plagg när man inte vet om det är kallt eller varmt på planet – ett plagg som alla behöver) samt en topp från Twinset och en sjal från Mala Alisha. Samtliga plagg från butiken!

Nu är jag åter och sätter full fart med butiken igen. Rea och höstnyheter väntar!

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *