Nu är rean i full gång i butiken på Kungsgatan. Jag tycker att vi har mycket snyggt på vår rea – plagg som är verkliga fynd. För mig är ett ”fynd” ett plagg som du verkligen behöver och har användning för både nu och framöver. Nedan har jag valt ut mina 10 bästa fynd med beskrivning om varför.

 

 

Här är mina Topp 10-plagg. Alla till 30% rabatt.

Klicka på plagget för få att veta mer om plagget eller handla.

 

  1. Alla plagg från Tulchan är fynd på rean. Tulchan har nu sin sista säsong och stänger snart igen. Nedan är en underbar jumper i marin- och vitprickigt från Tulchan. Lika klassiskt snyggt år efter år. Reans bästa plagg – och din sista chans att handla ett plagg från engelska Tulchan (obs den är inte så långsmal som den ser ut på bilden)!

 

2. Alla plagg från Camilla Thulin är fynd. Kvaliteten och passformen på Camillas plagg är suveränt. Här är en underbar topp i cerise (obs de är små i storlek så köp en storlek större än vanligt)

 

3. Denna jumper från danska Micha sålde fantastiskt bra tills värmen kom. Jumpern är A-linje formad, går ner lite längre och är i marint och vitt. Kunde inte vara bättre!

4. Toppen nedan är från Infront. Supersnygg till allt. Den har svart botten med blommor på sig i rosa toner. Perfekt!

5. Denna kofta är från Ivko. Underbara färger som passar till allt. Suverän till sommarens kyliga dagar (när de kommer) och även i höst.

6. Jumprarna från Mansted är också omåttligt populära. Denna prickiga jumper finns även i blått.

7. En riktig kundfavorit hos oss är Masai. Denna tunika från Masai i guld och svart är lika snygg nu som i höst.

8. Vacker blus från Basler. Basler är ett tyskt dammärke med toppkvalitet. Märket är nu sålt och ska endast fortsätta med ytterplagg, så passa på och handla Baslers sista kvalitetsplagg.

9. Snygg spetsblus från Taifun. Varför denna blus inte har sålt övergår mitt förstånd. Den är superfin likaväl till arbetet som till festen och är från Gerry Webers unga märke Taifun. Passa på!

10. Suverän topp från Gerry Weber. Har allt! Ekologisk bomull, 3/4-ärm och bra färger i beige, marint och offwhite. Passa på!

Besök oss gärna och fynda i butiken på Kungsgatan. Eller beställ hem i vår webbutik. Ring oss gärna om du har frågor på 08-411 17 37

Charlotte Jacobsson Sekund

PS. Vi har öppet hela sommaren!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *