Inför våra reor får jag ofta många frågor. Här är svaren på de vanligaste frågorna:

Hur ofta har ni rea?

Vi rear alltid två gånger per år, vid midsommar och vid jul. Exakt datum bestäms utifrån hur mycket varor vi har kvar på lager och cirka två veckor innan reaperioden.

Vilka plagg hamnar på rean?

De plagg som ingår i rean är plagg som vi har några få kvar av bland våra märkeskollektioner. Plaggen är mycket snygga kvalitetsplagg som vi tyvärr måste rea ut, för att få plats med nytt på lagret.

Tidlösa plagg som lever säsong efter säsong reas inte ut. Likaså kommer senast inkomna plagg från våra märken inte att ingå i rean.

Anledningen till att vi rear, är att vi behöver tömma lagret, så att nya kollektioner ryms. Vi köper inte in extra plagg till rean.

Vi arbetar för att alla plagg vi köper in ska säljas till ordinarie pris. Plagg som reas är i mina ögon “felköp”. Därför är det mitt mål att vår rea ska vara så liten som möjligt. När du handlar hos oss, ska du vara trygg med att det inte reas efter några veckor. Men det är ett bra tillfälle för alla våra trevliga kunder att göra fynd.

Hur får man veta att det är rea?

Du som finns med i vårt kundregister får via e-post veta rean någon dag i förväg. Syftet är att premiera dig som handlar ofta hos oss. Men butiken är alltid öppen för alla som har vägarna förbi. Har vi inte din e-postadress skicka den gärna till oss på info@jacobssons.nu för att vara först med att höra om reor eller andra nyheter. Dessutom brukar vi annonsera om vår rea i Svenska Dagbladet (men det är avhängigt mängden rea-varor).

Vi börjar alltid med 30 procents rabatt, sen går vi över till 50 och avslutar de sista veckorna med 70 procents rabatt. Vi lägger även till plagg under rean, då vi märker att vi kan fylla på rean alternativt att säsongen/vädret ändras.

 

Jag hoppas att du har tid mitt allt ”semester-fixande” att komma till butiken och göra fina reafynd. Alternativt beställa hem i vår webbutik. Det går även alltid bra att ringa och beställa hem plagg på 08-411 17 37. Kontakta oss gärna om du har några frågor.

Ha en riktigt härlig sommar!

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *