Den 24-25 maj hade vi Susanne Nyberg Sander från organisationen Livstycket hos oss i butiken. Jag vill rikta ett stort tack till er alla som handlade Livstyckets produkter. Tillsammans shoppade ni produkter för mer än 10 000 kr, pengar som går Livstyckets verksamhet.

 

Visst har de vackra tryck och tyger? Jag älskar dem! Somriga och många härliga färger.

 

Missade du chansen att shoppa deras snygga produkter hos oss kan du köpa dem direkt i deras webbshop som du hittar här >>>.

 

Livstycket ger kvinnor som invandrat till Sverige en chans att lära sig det svenska språket och kulturen samtidigt som de stärker sin självkänsla. På deras kunskaps- och designcentrum i Tensta kombineras konstnärlig verksamhet som att sy, brodera och trycka på textilier, med teoretisk undervisning i svenska, samhällskunskap och data. Köp något vackert till dig själv eller en vän och stötta denna fantastiska verksamhet!

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *