I torsdags kväll hade jag sommarfest för alla medarbetare hos Jacobssons. Denna gång hade vi vår sommarfest i Bauer & Cos lokaler på Brunnsgatan i Stockholm. Bauer & co är Nordens enda herrskrädderi och det är en stor fröjd och glädje att se ett sånt hantverk och så mycket kunskap. Frederik Andersen, som är en av två delägare, berättade för oss om hur de arbetar, hans satsning på nytt herrskrädderi hos NK och visade oss runt i sina lokaler. Så fint! Vi blev både imponerade och inspirerade!

Ovan: Frederik Andersen och jag i samtal.

Mina fina kollegor Lena och Solveig ovan och Britt-marie, Yvonne, Birgitta och Sofia (Camilla Thulin) nedan.

Ovan: Camilla Thulin svarar på frågor. Min mamma och jag lyssnar.

Kvällens speciellt inbjudna gäster var Camilla Thulin och Camillas medarbetare Sofia. Vi passade på att fråga Camilla om kommande kollektioner, vad hon jobbar med just nu och om styling och pr. Camilla berättade om de arbeten hon gör för både kungahuset, teatrar och privatpersoner. Superintressant. Därefter berättade hon om styling av politiker och makthavare dvs hur hon arbetar med att hitta rätt kläder och stil åt kända personer som inte har tid och kunskap. Det gav oss massor med idéer och bra inspiration.

Det var en mycket lyckad kväll och jag är så tacksam över alla mina suveränt duktiga och trevliga medarbetare.

 

Ovan: Kvällen fotograf var Inger Rocksten. Här klädd i enbart Camilla Thulin i den egna trädgården.

 

Det var en riktigt härlig avslutning på en lång vårsäsong. Nu är det inte långt kvar till sommarlovet!

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *