Rosa, syren, lax och fuchsia är de pasteller som gäller för ”tidig vår” 2019. I måndags var vi ute på Modecenter i Nacka utanför Stockholm och tittade kollektionerna för ”första våren 2019” – och det var mycket fint vi såg. Vi började med att besöka danska Micha, därefter danska Inwear och avslutade med finska Rils. Samtliga kollektioner gick i samma pastell-toner och hängde därför ihop på ett bra sätt (även om märkena är väldigt olika).

 

Kollektionerna kommer till butiken först under november i år och därför behövde jag tänka på att handla främst stickat och långärmat. Färgerna för våren var mycket bra och jag tycker att det ser lovande ut för 2019. Här är bilderna från mässan.

Besök hos Inwear

Inwear är ett trendigt varumärke med en relativt ung kollektion. Det trendiga märks på snitten på plaggen t ex oversize jumprar, plisserade kjolar, stå-kragar.

 

Besök hos Rils

Rils är ett mycket mer klassiskt varumärke och har kläder främst till arbetet. De satsar på fina toppar, koftor och snygga klänningar.

 

Nu är det inte långt kvar tills inköpen för våren 2019 drar igång på allvar. Men innan dess ska jag njuta av både midsommar i juni och min semester i juli.

Ha en fantastisk helg!

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *