Snart är sommaren här och vilka är trenderna gäller i år? Modetidningarna skriver om ”blommigt, plagg i pasteller, minimalistiskt, prickigt och rutigt, linne och starka färger” som sommarens måsten – och detsamma gäller hos oss.

 

Nu är det dags för nya sommarkläder – en sommarklänning, ett linneplagg, en ärmlös blus eller ett par capri/shorts. Vad känner du för? Nedan är trenderna för sommaren 2018 hos Jacobssons.

 

1. Vitt, vitt – och mera vitt
Du behöver inte sjunga om studentens lyckliga dagar för att bära vita plagg i sommar. Varje sommar säljer vi mängder med vita plagg. Den fräscha färgen passar till de mesta och vad du än väljer kommer de krispiga vita plaggen få dig att se sommarfräsch ut på ett kick!

Inspirationslooks:

Klicka på produkterna för att shoppa dem!

2. Mönster i blommigt

Den här säsongen ger blommiga mönster, asymmetriska snitt och pastellfärgade toner höga stilpoäng – och det är främst klänningar i blommigt som står i fokus. Glöm inte att satsa på färgglada accessoarer och stora iögonfallande smycken.

Klicka på produkterna för att shoppa dem!

 

3. Sommarens snyggaste färg – pasteller
Vi har ännu inte tröttnat på pasteller som piggar upp vilken garderob som helst. Sätt en rosa topp till en vit kjol eller ett par ljusblå byxor. Det är fantastiska färger som hintar om att sommaren snart är här. Trendigast pastellerna för sommaren är gult och ljuslila.

Inspirationslooks:

Klicka på produkterna för att shoppa dem!

  

 

4. Mode med linne och starka färger
Intresset för linne och ”råa material” är mycket stort. Tidigare år har det varit svårt att sälja linne eftersom det skrynklar. Men i år är det mode med linne och då gör det inget om det skrynklar. Satsa på linne i sommarens trend ”starka färger”, gärna med 80-tals känsla.

Klicka på produkterna för att shoppa dem!

5. Lyxig safaristil
Safari-stilen går att anpassa både till äventyrsresan och till en storstadsweekend. Bekväma 7/8-dels byxor i linnefärg till en ärmlös topp. Så snyggt! Glöm inte att solglasögonen är obligatoriska.

Inspirationslooks:

Klicka på produkterna för att shoppa dem!

 

6. Kombon marint, rött och vitt
Marint mot rött och vitt är färgkombinationen som skriker sommar. Satsa på en stilren look med en gnutta attityd. Det börjar bli dags att ta fram capribyxorna! Fixa en avslappnat stil med en röd- och blårandig topp eller en piké.

Inspirationslooks:

Klicka på produkterna för att shoppa dem!

7. Prickigt är ALLTID snyggt

Prickigt fortsätter att vara populärt även i sommar. Prickigt fungerar på de flesta och ger en känsla av 40-50-tal. Det klassiska svartvita plaggen håller sig kvar, men i sommarsolen vill vi satsa på färg!

Inspirationslooks:

 

Klicka på produkterna för att shoppa dem!

 

 

Hoppas att du har fått några tips för sommarens outfits. Är det något du behöver, kontakta oss gärna på  info@jacobssons.nu eller 08-411 1737. Vi får löpande påfyllning från våra leverantörer. Se våra nyheter här >>>

 

Ha en skön helg!
Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *