Nu i maj känns det som om alla ska bort någonstans; bröllop, dop, middag med släkten och vänner eller fest med jobbet. Är du bortbjuden och funderar över vad du ska ha på dig? Här har vi fotat vår kund Maria Wiker i ett 15-tal klänningar för att ge dig inspiration. Behöver du tips och råd på vad du ska ha på dig ring oss gärna eller besök oss ännu hellre i butiken på Kungsgatan.

 

 

Nedan är förslag på vad du kan ha på dig. Klicka på bilden för att få information om material, pris, storlek mm. Ring eller e-posta till oss (info@jacobssons.nu) om du har frågor.

 

Förslag på klädsel på mingel/fest med jobbet

 

Förslag på klänning till middag med släkten

 

Förslag på klänning till bröllop

 

Om vår kund Maria:

Maria Wiker är en fyrabarns-mamma som älskar inredning och mode samt har en egen blogg som heter Wikers Liv. Maria har ett passionerat förhållande till klänningar och favoritmärket Stockholms Klänningsfabrik. Hennes ”förälskelse” i klänningar började egentligen med att hon hade svårt att hitta byxor som hon kände mig fin i. Klänningen kändes lite ”festligare” samtidigt som det var så praktiskt att hela klädseln fixad med ett enda plagg! Maria använder klänning även till jobbet eftersom en klänningen är ett fantastiskt skönt och praktiskt plagg. Ingen överdel som åker upp och glipar i ryggen, utan det sitter som det ska!

 

Jag hoppas att du här har fått tips på klänningar du kan ha i sommar. Beställ gärna hem en eller flera klänningar redan idag, eftersom storlekarna säljer slut fort.

 

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *