I onsdags bar det av till Gerry Weber i Köpenhamn för att titta på sista kollektionen för hösten, dvs julkläderna. Det känns alltid både förvirrande och smått absurt att titta på kläder för jul och nyår, när solen och värmen äntligen har kommit till Stockholm. Men samtidigt finns det en tjusning i det – att få reda på vad som kommer härnäst. Det är alltid spännande att se!

 

 

Denna gång hade Gerry Weber inspirerats av Gucci, likt så många andra varumärken, och valt att mixa färger som orange och cerise med blommor och glitter. Ingen lätt kombo! Jag valde att fokuserade på det som gör dig snygg. Nedan är bilder på Gerrys ”Gucci-kopior”.

 

Eftersom de flesta av oss vill ha röda eller svarta plagg till jul och nyår, höll jag mig till det. Kanske inte jättekul direkt, men helt klart mer användbart.

Ovan: Jag provar glittertoppen nedan. Mycket bekväm och snygg.

Det var en liten och bra kollektion Gerry Weber visade och jag hittade det jag behövde.

 

Jag har tidigare skrivit om Gucci under mina besök i London och om deras respektlösa mix av färger, material och modeller. Man kan inte annat än påverkas av deras skyltning – det etsar sig fast – så jag förstår att alla vill göra något liknande. Men det är inte lättburet eller lättfixat. Så här ser Gucci ut för våren:

Ha en härlig dag och besök oss gärna i butiken om du är i Stockholm.

Charlotte Jacobsson Sekund

En reaktion till “Inköp hos Gerry Weber i Köpenhamn

  1. Hej,
    Det var mycket snyggt att titta på. Jag fastnade särskilt för den kavaj med svart botten och röda blommor samt svart klänning med spets upptill. Mer finns men just dessa två saker stod ut lite grand tyckte jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *