Dagligen får vi in nyheter till butiken och webbshoppen. Dessa av våra favoriter just nu! Två av vårens stora trender är färgglatt och blommigt, visst blir man glad av färgerna och mönsterna?

 

Den supersnygga cerise:a toppen kommer från Taifun och du hittar den här >>>. Jeansen kommer från det (för oss) nya byxmärket Fiveunits. Har du testat deras mycket bekväma byxor? Du hittar jeansen här >>>. Den fantastiska tunikan kommer från Modes Stockholm. Visst är den fin? Du hittar den här >>>. Den rosa gulliga elefant-berlocken piggar upp och kommer vara underbar i vår och sommar! Du hittar den här >>>. Känningen med det härliga blommönstret kommer från Gerry Weber och du hittar den här >>>.

 

Knip dina favoriter innan storlekarna tar slut. Vi köper aldrig in några stora mängder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *