Dags att blicka framåt, bort från snön och tänka vår! Butiken fylls varje dag av nya snygga plagg. Här kommer lite bilder från butiken där du kan få en glimt av alla vårnyheter. Jag har mycket skickliga medarbetare (var av en personal shopper och en skräddare!) redo att komma med hjälp, tips och råd. Här kan du läsa mer >>>

Varmt välkommen till oss!

Charlotte Jacobsson Sekund

2 reaktioner till “Välkommen till oss! Bilder från butiken på Kungsgatan

  1. Kan man få någon katalog på era varor? Eller Telefonnummer till Affären? Och förslag på snygga plagg tex Jeans ljusa dragkedjor vid anklar är snyggt och revärer på byxor ! Hur stora Storlekar har ni ?

    1. Hej Liselotte
      Stort tack för din kommentar och ledsen över mitt sena svar. Vi har en liten katalog som vi gärna skickar till dig. Maila din hemadress till oss på info@jacobssons.nu. Telefonnummer till oss är 08-411 17 37. Vi har storlekar mellan 36-48, men även några plagg i storlek 50. Vi mailar dig gärna förslag utifrån din stil och smak. Charlotte, Jacobssons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *