I torsdags kväll var vi återigen på inköp i Camilla Thulins underbara ateljé på Sankt Paulsgatan på Södermalm i Stockholm. Vi tittade på kollektionen för hösten 2018 och det var en mycket bra kollektion. Vi hade till och med svårt att ta bort något (det händer mycket sällan). Modellerna var bra, både gamla och några nya modeller, mönstren var kul och färgerna var helt rätt för hösten.

Självklart har Camilla gjort en hundklänning!

Sagolikt vacker festkjol.

Anders di Marco, Camillas ”högra hand”, berättade att alla plagg sys i Polen av kvinnor i vår ålder. De använder sig av tre olika fabriker som de besöker regelbundet. Så köper man ett Camilla-plagg vet du att allt har gått schysst till.

Här är foton från kvällen (som ni ser hade vi mycket trevligt med både mat och vin) :-).

En riktig färgstark Camilla-klänning.

En helt galen blus med massor av olika djur på.

Som du ser helt fantastiska kläder, som kommer först i augusti.

Charlotte Jacobsson Sekund

En reaktion till “På inköp hos Camilla Thulin i torsdags kväll

  1. Hej! Jag undrar hur jag kan beställa knytblusen med massor av djur på. Kan inte hitta den. Doris

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *