Vårens mode i London finner man bäst på varuhuset Harrods, bland lyxiga varumärken och underbara kvaliteter ser man vad som gäller. Modet är förvånansvärt lika med det i Stockholm. Här kan du se bilder från mitt besök på Harrods och läsa mer vad du ska tänka på.

Vårens trend #1: Blommigt

Den blommiga trenden kommer starkare än någonsin – både på enstaka plagg och hela set, i pastell, dova nyanser eller som rena färgexplosioner. Större eller mindre blommönster går båda fint. Trenden har fått stort genomslag i vårens mode, i stort sätt vart enda märke säljer blommiga plagg!

Shoppa trenden hos oss:

Klicka på respektive plagg för att komma till produkten.

 

Vårens trend #2 Rosa

Från pudriga nyanser till stark fuschia – rosa behåller sin position som en av de absolut trendigaste färgerna våren 2018. Som ni ser ovan kombineras den ofta trenden rosa och blommigt. Extra stilsäker blir den som matchar med rött, säsongens trendigaste färgkombination.

Shoppa trenden hos oss:

Klicka på respektive plagg för att komma till produkten.

 

Vårens trend #3 Färgglatt

Tillsammans med pasteller dominerar knalliga nyanser vårens mode. Här gäller det att vara modig och inte bara hålla sig till ”trygga” färger som svart, brunt och beige.

Shoppa trenden hos oss:

Klicka på respektive plagg för att komma till produkten.

 

Vårens trend #4: Pasteller

Du som inte känner för att lysa upp alltför mycket i vintermörkret, utan gillar ljusare nyanser bättre, kan glädjas åt att pasteller tar plats även i vårens mode. Satsa på ljusa färger från topp till tå eller ta in pastellerna i detaljer på väskor, skor och nagellack. Pastellrosa, ljusblått, mintgrönt, ljust citrongult och lavendellila syns flitigt. Den pastell som syntes mest tillsammans med ljusrosa var lavendellila, en otroligt vacker färg! Ett måste i garderoben i år.

Shoppa trenden hos oss:

Klicka på respektive plagg för att komma till produkten.

 

Vårens trend #5: Randigt

Höstens trend med randigt följer med lika starkt i vår. Nu får det gärna vara mer färger såsom blått och rött.

Shoppa trenden hos oss:

Klicka på respektive plagg för att komma till produkten.

 

 

Vårens trend #6: Rosa och rött

Vår nya favoritkombination! Rosa och rött har de senaste åren seglat upp som en självklar färgkombination i modevärlden. Extra aktuell är den våren 2018 och vårens trendigaste färgkombination!

Shoppa trenden hos oss:

Klicka på respektive plagg för att komma till produkten.

 

Vårens trend #7: Rutigt

Den rutiga trenden tog modevärlden med storm under hösten och än är vi inte trötta. Tvärtom. Trendmönstret är lika rätt våren 2018. Den här säsongen vågar vi oss på lite mer färg. Det finns en stark skräddad trend i vårens mode med influenser från ett klassiskt herrskrädderi.

Shoppa trenden hos oss:

Klicka på respektive plagg för att komma till produkten.

 

Behöver du tips och råd kring trender eller vad som passar just dig kan du alltid ringa eller maila oss eller besöka vår fina butik på Kungsgatan 53 i Stockholm där våra duktiga medarbetare gärna hjälper till!

Lovisa Sekund, 26 år, sjätte generationen Jacobssons och bosatt i London.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *