I måndags var jag, Lovisa, på modemässa i Amsterdam, mest för att titta efter nya, roliga märken samt spana in de första plaggen för hösten 2018. Alla mässor har sin egen inriktning, med olika typer av märken och målgrupper. I Amsterdam var det främst holländska märken, vilket inte är, än så länge, speciellt stort i Sverige. Men med mycket snyggt på mässan hoppas jag att vi kan erbjuda dig ett holländskt klädmärke inom snar framtid.

Nedan är foton från mässan för att du ska få en känsla av hur man ”ska” klä sig i höst!

Musik och modevisning rakt igenom mässlokalen som bestod av fyra stora hallar.

Höstens mode 2018:

Trend #1: Brunt och fluffigt

Mycket bruna plagg i mörkare, rödbruna nyanser.

I en teddy-jacka är du helrätt.

Trend #2: Senapsgul

Jag såg hur mycket senapsgult som helst! Gärna i en kombination med mörkblått eller mörkgrönt. Kanske är typiskt holländskt?

Trend #3: Blommor

En av vårens största trender ”blommigt” som håller i sig starkt i höst!

 

En fantastisk kreation hos märket Free Bird.

Trend #4: Rosa & Rött

Trenden att kombinera rött och rosa håller i sig. En mustigare roströd tillsammans med en mörkare rosa fungerar fint även i höst.

Trend #5: Storstickat

Jumprarna fortsätter att bli större. En storstickad kofta är snygg i höst och håller dig varm när kvällarna blir kyliga.

Trend #6: Pastell

Syrenlila är en nytillkommen färg i höstgarderoben. Syrenlila är lika hett nu i vår, så köper du något nu vet du att det passar lika bra efter sommaren. Ljusrosa ljusar upp fint i bland de annars murriga höstfärgerna.

Hoppas att det har gett dig en liten bild av hösten. Nu bär det snart av till mässan i Köpenhamn, så mer bilder över höstens mode kommer snart.

Lovisa Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *