Denna veckas annons i Dagens Nyheter visar plagg på temat Vinterfavoriter & Vårnyheter. Än är det vinter och kallt ute, men vårplaggen strömmar in i butiken och visar på att våren inte är långt borta. Om du ser något vårplagg du tycker om, bör du inhandla det redan nu. Vi köper sällan in många av varje storlek.

I annonsen visar vi dig plagg som du kan känna dig vårfräsch i, men samtidigt hålla värmen. Med Andiatas stickade topp, Ivkos underbara koftor, snyggt halsband från Andiata och Cambios bekväma byxor är du vacker både på jobbet, middagen och helgkaffet med vänninan. Kanske kan du kombinera ett nytt vårplagg med ett fynd från rean?

Shoppa looken här: Topp Andiata, Off-white jumper Ivko, Antracit jumper Ivko, Halsband Andiata och Byxor Cambio.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *