Vårplaggen strömmar in i butiken men än är det kyligt ute. Passa på att inhandla sådant som fungerar både nu och om några månader. Ett välkänt tips är att plocka på sig ett extra lager, Michas toppar och jumprar är toppen för lager på lager. De är så pass tunna att de smidigt ryms under en kofta men samtidigt värmande. Sköna ovanpå är koftorna från Sibin/Linnebjerg och Ivko. Varma Mirakelbyxor finns i ull, manchester och med flossad insida- så bekväma! Du hittar dem här.

(Klickbara länkar) Stickad jacka Ivko, Byxor Cambio, Stickad polo Gerry WeberHalsband Andiata, Topp Andiata, Stickad jacka Ivko.

(Klickbara länkar) Poncho Sibin/Linnebjerg, Byxor Cambio, Halsband Samoon, Blus Gerry Weber, Sjal Gerry Weber, Stickad kofta Sibin/Linnebjerg

(Klickbara länkar) Jumper Micha, Jumper Micha, Stickad kofta Sibin/Linnebjerg, Topp Gerry Weber, Byxa LauRie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *